Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Står du utan jobb efter sommar och semester?

Vi har stort behov av personal till våra kunder i Ljungby med omnejd.

Vet du redan nu att du står utan arbete till hösten?, Urval sker löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vänligen bifoga CV och personligt brev, gärna truckintyg också om du har det.

Arbetsuppgifter kan variera beroende på kund, allt från lager, plock & pack, montering samt diverse industrisysslor. 
 

Om vårt företag
Din ansökan vill vi ha till oss så snart som möjligt via vår hemsida www.onepartnergroup,se, vi tar ej emot ansökningar via mail. 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.