Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HydraSpecma Renewables AB

Sommarvikariat inom bokning- och planeringsavdelningen

Sommarvikariat inom bokning- och planering

HydraSpecma Renewables är ett resultat av HydraSpecmas köp av Ymer Technologys vinddivision. Renewables befinner sig just nu i ett läge där de vill utveckla verksamheten och för att kunna göra det behöver de nya kompetenser och kollegor som vill vara med på denna resa. Om du tycker om att arbeta i en snabbt föränderlig miljö och vill vara en del av ett växande företag som gör skillnad för framtiden då har vi tjänsten för dig.

Som medarbetare i gruppen på bokning- och planering kommer du att få en roll där du som person ska vara nyfiken och ha en vilja att lära dig nya saker.

Huvudsakliga arbetsmoment kan vara:

  • Granska köporder och leveransinnehåll innan de lämnar anläggningen i Ljungby
  • Förberedelse av korrekta fraktsedlar
  • Granskning av leveransrapporter
  • Samarbeta tillsammans med inköpsavdelning
  • Vara behjälplig mot gruppen och övriga företaget i administrativa uppgifter
  • Kommunicera i telefon och mail både på svenska och engelska

Vi söker dig som har en god datavana och tidigare arbetat med Microsoft Office, god kommunikationsförmåga i svenska och engelska både i tal och skrift, samt gärna tidigare erfarenhet inom logistik, ekonomi eller inköp. Meriterande med erfarenhet av liknande roll eller om du precis har tagit examen inom ovan nämnda inriktningar.

Som person är du samarbetsvillig och strukturerad, men är samtidigt flexibel och kan tänka utanför ramarna när det behövs. Du är noggrann och drivs av att söka efter ständiga förbättringar i ditt dagliga arbete. Problemlösning är något som ligger dig varmt om hjärtat och du blir motiverad av att se hur dina resultat påverkar organisationens flöde.

Ansökan
I denna process samarbetar HydraSpecma Renewables med OnePartnerGroup Ljungby. Du kommer att vara anställd via OnePartnerGroup under vikariatet. Möjlighet till förlängning kan finnas.
Ansök direkt via annons eller läs mer på www.onepartnergroup.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Grönquist, 072-3775109.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Driven lagerarbetare sökes till dagtidstjänst

Driven lagerarbetare sökes till dagtidstjänst

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Sommarjobb som brevbärare i Kungsbacka

Sommarjobb som brevbärare i Kungsbacka

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lastbilschaufförer med C-kort sökes!

Lastbilschaufförer med C-kort sökes!

OnePartnerGroup | Skåne län, Helsingborg | Lager/logistik/transport

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

OnePartnerGroup | Skåne län, Malmö | Lager/logistik/transport