Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Småland Timber AB

Servicetekniker till Småland Timber

Nu söker vi tillsammans med Småland Timber en Servicetekniker till deras sågverksanläggning i Rydaholm.

Vill du arbeta i ett tredje generationens familjeföretag? Vi söker nu dig som vill arbeta i en ombytlig och flexibel roll där du styr din vardag till 100%, i en bransch som just nu står inför en kraftig efterfrågan så behöver vi en nyckelspelare som skall säkerställa den dagliga driften på anläggningen!

Kort om tjänsten

Du kommer i rollen arbeta med sågverksmaskiner och fjärrvärmepannor, din roll kommer vara att tillsammans med i teamet som idag består av två personer arbeta med både dagligt, förebyggande och akut underhåll samt reparation av sågverkets olika maskiner och kringliggande objekt. Rollen ställer krav på en bred förståelse inom mekanik, pneumatic, hydraulik samt viss PLC förståelse. Anläggningen har moderna system som kan styras på distans och övervakas. Du kommer arbeta med olika former av reparationer med flertalet olika arbetsredskap såsom handverktyg, svets m.m.

I rollen är det ett driftansvar i form av jour/beredskap på ett rullande schema. Du kommer även arbeta med externa leverantörer för att göra vissa ingrepp.
Arbetet kommer bedrivas på Småland Timbers anläggning i Rydaholm. 

Om verksamheten

Småland Timber är hela världens sågverk. Vår verksamhet sträcker sig från råvaruköpet hos den lokala markägaren, till skräddarsydda träprodukter för den nationella och internationella marknaden.
Vår styrka är vår storlek. Vi är tillräckligt stora för att kunna anta dina utmaningar och vi är tillräckligt små och flexibla för att snabbt kunna ställa om produktionen efter våra kunders behov. Alla i ledningen bor och verkar i bygden vilket är din garanti för personlig service och ett stort krav på nöjda kunder i alla led.
Småland Timber är ett lokalt familjeföretag i tredje generation. Vi är stolta över bredden och djupet av den kunskap vi har samlat på oss genom åren. Vårt mål är att fortsätta att utvecklas för att kunna möta naturens och våra kunders skiftande behov och att göra det bättre än någon annan. Vi har siktet ställt mot framtiden.

Din profil

Viktigt för rollen är följande:

  • Hög teknisk kompetens samt intresse, både teoretiskt och praktiskt.

  • Erfarenhet från teknisk roll som till exempel underhållsmekaniker, elektriker, servicetekniker eller liknande.

  • Erfarenhet av och förmåga till felsökning.

  • Vilja och driv att utveckla, förbättra och förebygga.

  • Förstå hela flödet i en process. 

  • Kan uttrycka dig väl både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Meriterande, men inte ett krav:

  • Erfarenhet av styr och regler arbete inom sågverksindustrin.

  • Eftergymnasial utbildning inom mekanik/automation.
     

Personliga Egenskaper

Du är en prestigelös och serviceinriktad problemlösare som har lätt att anpassa dig samt prioritera när oförutsedda situationer inträffar. Vidare är du en självgående och nyfiken person som tar ansvar för ditt jobb, kommer bra överens med andra människor och är ödmjuk även när läget blir tufft. Du driver dig själv genom ditt intresse och trivs att stundtals arbeta självständigt och ensam. 

Kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Forma framtiden med oss!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Småland Timber med OnePartnerGroup Ljungby.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.
Du söker tjänsten på www.onepartnergroup.se vänligen bifoga CV och personligt brev.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Christoffer Jonasson, ansvarig rekryterare på OnePartnerGroup. [email protected]