Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Ljungby AB

Rekryterande konsultchef till Ljungby

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda kandidater ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. På kontoret i Ljungby är vi två kollegor som tillsammans arbetar för att erbjuda marknaden kompetensförsörjning inom olika branscher med fokus på hög kvalitet och flexibilitet.

Nu söker vi dig som vill jobba tillsammans med oss mot nya mål för att erbjuda våra företag i Ljungbyområdet hjälp med frågor inom rekrytering och kompetensförsörjning. Är du personen som trivs och drivs i kontakten med kunder och kandidater, har ett intresse av det lokala näringslivet samt vill arbeta med en variation av arbetsuppgifter, både kopplat till sälj, sociala kontakter samt administrativa uppgifter? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya rekryterande konsultchef! Välkommen till vår värld!

En sak kan vi säga redan nu, förvänta dig varierande arbetsdagar!
Som rekryterande konsultchef hos oss blir du en viktig del i vårt drivna team där du kommer arbeta med vår rekrytering -och bemanningsaffär kopplat till främst tjänstemän. Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. Vårt mål att vi ska vara våra kunders rådgivare och agera som en samarbetspartner snarare än en leverantör. Kundvård och nykundsbearbetning kommer vara självklara inslag i din arbetsvardag och du ansvarar sedan för hela rekryteringsprocessen – från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, personbedömningar, referenser, anställning och uppföljning. Givetvis arbetar vi i team och stöttar varandra i våra olika processer. 

Kommer du trivas att arbeta tillsammans med oss?
Med värdeorden framåtlutadschysst och lagspelare i ryggen har vi lyckats med att etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och varandra – alltid ta laget före jaget med andra ord och där ser vi att du har samma värderingar som oss. För att du ska trivas i rollen som rekryterande konsultchef behöver du ha ett inre driv och en tydlig målmedvetenhet och självklart ett brinnande intresse för rekrytering. Du är helt enkelt lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker! Som person beskriver du dig själv som strukturerad där du kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt. Du gillar att jobba med frihet under ansvar och du trivs att jobba självständigt men du är även en schysst lagspelare. Är du som person social, kreativ, flexibel och har god människokännedom ser vi att du kommer trivas utmärkt i din nya roll hos oss. 

Vi ser att du har ett lokalt nätverk och är en naturlig och förtroendeingivande nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och förädla långsiktiga relationer med både företag och kandidater. Vi ser också att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen med en rekryterande roll. För att vara aktuell för tjänsten har du körkort, god kommunikationsförmåga i svenska både tal och skrift samt goda datorkunskaper då du kommer arbeta mycket i vårt affärssystem. 

Placeringsort: Ljungby 
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Vad kan vi erbjuda dig?
På OnePartnerGroup gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang som hela tiden vill utvecklas och som mår bra av att ta stort eget ansvar. Vi på OnePartnerGroup är ett personligt och entreprenörsdrivet företag och här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas, genom att lösa problem och skapa möjligheter. Vi besitter musklerna från ett stort bolag men känslan av ett litet. Läs gärna mer om oss på www.onepartnergroup.se 

Känner du att den här tjänsten passar dig och att du vill bli vår nya kollega? Sök tjänsten omgående! Sista ansökningsdag är den 28 augusti. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Carolina Andersson, [email protected]

För din information kommer vi behandla din ansökan efter vecka 30 på grund av semester. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid.
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Registrator till Tekniska verken

Registrator till Tekniska verken

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Process Controller med projektledning till REMONDIS

Process Controller med projektledning till REMONDIS

REMONDIS Sweden AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Delikatesspersonal - med mat och kundmöte i fokus

Delikatesspersonal - med mat och kundmöte i fokus

GISLAVED STORMARKNAD AB | Jönköpings län, Gislaved | Administration/kundservice/HR

Administratör inom tull till DHL Express i Landvetter!

Administratör inom tull till DHL Express i Landvetter!

DHL Express | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 18 augusti. Skynda dig att söka!