Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Redovisningsekonom/ekonomiassistent

Ljungby

Redovisningsekonom/ekonomiassistent

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för ett kortare uppdrag hos vår kund en redovisningsekonom/ekonomiassistent som trivs med att arbeta med löpande bokföring och fakturahantering. Dina arbetsuppgifter kommer att formas utifrån kundens behov och din egen bakgrund och förutsättning.

Din profil
Vi ser gärna att du har utbildning inom redovisning/ekonomi samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du kunskaper i affärssystemet Jeeves är det meriterande.
Som person är du prestigelös och noggrann med ett strukturerat och drivet arbetssätt.

Tjänsten gäller ett kortare uppdrag med möjlighet till förlängning och möjlighet till flexibel tjänstgörighetsgrad mellan 50-100 % finns.
Urval för tjänsten kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Laddar...