Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Möbeltapetserare

Till vår kund i Rydaholm söker vi nu en möbeltapetserare

Dina arbetsuppgifter
Som möbeltapetserare kommer du att jobba med montering av ramsängar och vändbara kassetter. Du kommer utföra stoppning och tränsning av bäddmadrasser. I dina arbetsuppgifter kommer det vara materialplanering samt även olika packningsuppgifter. 

Din profil 
Vi ser dig med tidigare erfarenhet inom möbelindustrin.
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Svenska i tal och skrift samt b-körkort är ett krav. Pendling till arbetet förekommer. 
Truck och traverskort är meriterande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.