Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Ljungby AB

Maskinoperatör

Nu söker vi en maskinoperatör till vår kund i Ljungbyområdet. 

Dina arbetsuppgifter

Som maskinoperatör söker vi nu dig som har intresse av att arbeta i en verksamhet med hög kvalitet och lönsamhet. I dina arbetsuppgifter som maskinoperatör kommer du att hålla löpande drift av ett flertal maskiner där enklare driftstopp kan förekomma. Andra dagliga löpande arbetsuppgifter innebär avsyning, kvalitetskontroller samt plockning och packning av produkter från maskinerna. 

Din profil

Vi ser dig som är noggrann och alltid vill nå högsta kvalitet. Att skifta snabbt mellan olika arbetsuppgifter och se vad som behöver göras är en självklarhet för detta arbete. Meriterande med tidigare erfarenhet inom industri. 
Att kunna samarbeta, planera och förbereda för nästkommande skift är en viktig del i det dagliga arbetet. Du kommer att arbete i en grupp om tre personer. 
 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion