Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Ljungby AB

Lokalvårdare

Till vår kund i Ljungby söker vi nu en lokalvårdare.

Dina arbetsuppgifter
Som lokalvårdare kommer du att utföra städning med diverse sysslor hos kunder. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. 

Din profil 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du har en god service, är noggrann och besitter viljan att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du har ett eget driv men också samarbetsförmåga då det förekommer arbete i grupp. 

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Om vårt företag
Tillträde omgående. Du ska kunna arbeta hela sommaren, med chans till förlängning. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. 
Välkommen med din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Övrigt

Ridlärare och stallpersonal sökes till Partille ridklubb

Ridlärare och stallpersonal sökes till Partille ridklubb

Partille Ridklubb | Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Produktionsledare till Stena Recycling

Produktionsledare till Stena Recycling

Stena Recycling AB - Värnamo | Jönköpings län, Värnamo | Övrigt

Lokalvårdare med servicekänsla sökes!

Lokalvårdare med servicekänsla sökes!

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Varberg | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 juni. Skynda dig att söka!
Registration of interest for Ukrainian refugees

Registration of interest for Ukrainian refugees

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Kalix | Övrigt