Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ymer Technology AB

Kvalitetstekniker

Kvalitetstekniker till Ymer Technology

Om företaget
Ymer Technology är en snabbväxande global industrikoncern som startade 2005. Ymer utvecklar, tillverkar och säljer systembaserade och kundspecifika kyllösningar till industrin för "Off Highway"-maskiner och vindkraftsindustrin. Styrkan i företagets erbjudande är effektiv design av olika kylelement och att kombinera dessa till balanserade kylsystem. Ymers uppdrag är att leverera kostnads- och prestandaeffektiva lösningar inom värmeväxlingsområdet. Ymer Technology har en årlig omsättning på cirka 1 miljard SEK och har cirka 300 anställda i Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland, USA, Kina och Indien.

Din roll
I rollen som kvalitetstekniker arbetar du i hela verksamheten med hanteringen av interna och externa kvalitetsavvikelser inom såväl det administrativa flödet som den direkta produktionen, hela tiden med kunden i fokus. Ditt arbete syftar till att minimera kvalitetsavvikelser. Utöver detta genomför du kvalitetsmätningar, upprättar instruktioner, ansvarar för uppmärkning och kalibrering av mätinstrument och framtagning och underhåll av testutrustning. Du ska ha god kännedom om ritningsläsning. Du svarar på kvalitetsfrågor gentemot delar av vår produktion och har även kontakt med leverantörer gällande leverantörsreklamationer. Du kommer att arbeta i en mindre grupp där samarbete är viktigt. 

Din profil
Du är en positiv, initiativtagande och analytiskt lagd person, som vill bidra till utvecklingen av verksamheten. Du är kommunikativ och tydlig och får på så vis fram ditt budskap samtidigt som du bygger goda relationer och förtroende mot din omgivning. Vidare är du prestigelös, har god prioriteringsförmåga och har ett ödmjukt kravställande förhållningssätt. Har du tidigare erfarenhet av arbete med kvalitetssystem är det meriterande. I denna roll kommer du att ha mycket kundkontakt även utanför Sverige därav viktigt med goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. 

Meriterande, men inget krav 

  • ISO 9001
  • Kalibrering
  • Tidigare erfarenhet av arbete i Monitor

Ansökan
I denna hyrrekrytering samarbetar Ymer Technology med OnePartnerGroup Ljungby. Du skickar in din ansökan i form av CV och Personlig Brev via onepartnergroup.se. En hyrrekrytering innebär att du först blir anställd av OnePartnerGroup och efter en tid går över till en anställning hos kund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Carolina Andersson, 0709716255 på OnePartnerGroup.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Ljungby
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Hyrrekrytering  
Arbetstider: 7-16, avvikelser kan förekomma

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör

Däckmontör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu juniora montörer!

Vi söker nu juniora montörer!

Lardells Sweden AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Swed Handling AB | Östergötlands län, Norrköping | Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion