Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sundström Safety AB

Kvalitetstekniker till Sundström Safety AB

Kvalitetstekniker till Sundström Safety AB

Sundström Safety AB söker nu en kvalitetstekniker till sin enhet i Lagan. Här erbjuds du en roll med många kontaktytor och möjligheter att vidareutvecklas inom kvalitetsområdet. Sundström Safety AB befinner sig i en spännande utvecklingsfas och här blir du en del av ett flexibelt företag med snabba beslutsvägar och stort kvalitetsfokus.

Om företaget
Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 400 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer.
Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sundström har idag drygt 150 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA.
Läs mer på 
www.srsafety.se

Din roll som kvalitetstekniker
I rollen som kvalitetstekniker arbetar du i hela verksamheten med hanteringen av interna och externa kvalitetsavvikelser inom såväl det administrativa flödet som den direkta produktionen, hela tiden med kunden i fokus. Ditt arbete syftar till att minimera  kvalitetsavvikelser. Utöver detta genomför du kvalitetsmätningar, upprättar instruktioner, ansvarar för uppmärkning och kalibrering av mätinstrument och framtagning och underhåll av testutrustning. Du svarar på kvalitetsfrågor gentemot delar av vår produktion och har även kontakt med leverantörer gällande kvalitetsärenden. 

Din profil
Du är en positiv, initiativtagande och analytiskt lagd person, som vill bidra till utvecklingen av verksamheten. Du är kommunikativ och tydlig och får på så vis fram ditt budskap samtidigt som du bygger goda relationer och förtroende mot din omgivning. Vidare är du prestigelös, har god prioriteringsförmåga och har ett ödmjukt kravställande förhållningssätt.

Viktigt för rollen är följande:

 • Högt kvalitetstänk.
 • Tidigare erfarenhet av liknande roll inom tillverkningsindustrin.
 • Förståelse för produktionsteknik.
 • Van att utveckla processer och rutiner. 
 • Kan uttrycka dig väl både i tal och skrift, på svenska och engelska.
 • God förståelse kring ritning/mätning inom produktion och kvalitetsarbete.
 • God kunskap inom Office365. 
   

Meriterande, men inte ett krav:

 • Akademisk utbildning mot kvalitet/produktionsteknik.
 • Van att arbeta med olika kvalitets och affärssystem.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sundström Safety AB med OnePartnerGroup Ljungby. Du skickar in din ansökan i form av CV och Personlig Brev via onepartnergroup.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Christoffer Jonasson, 0723-775113 på OnePartnerGroup.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Placeringsort: Lagan
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Anställningsform: Tillsvidare.  
Arbetstider: 7-16, avvikelser kan förekomma
 

Anställningsform
Denna tjänst är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Sundström Safety AB.
OnePartnerGroup hanterar alla ansökningar och intervjuer. 

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! 
På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.