Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Industriarbetare

Till vår kund utanför Ljungby söker vi nu en industriarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer att bestå av ett varierande arbete inom metallindustrin. Du ska ha en tidigare erfarenhet och en förståelse inom tillverkningsindustrin där du hanterar material så som kapning, montering och även svetsning.  

Din profil
Vi ser dig som har tidigare erfarenhet inom metall och tillverkningsindustrin samt erfarenhet av svets. Ritningsläsning är ett krav. 
Självklart ser vi dig som är glad och positiv och gillar nya utmaningar. 

Denna tjänst ger dig möjlighet till ett arbete där du kan utvecklas inom olika avdelningar. 
Tjänsten är en hyrrekrytering där du är anställd av OnePartnerGroup under en begränsad tid för att sedan övergå till kund. 

B-körkort är ett krav då pendling till och från arbete förekommer. Truck och traverskort är meriterande. 
 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på 46 orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. 
Välkommen med din ansökan!