Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HydraSpecma Renewables AB

Finance & Payroll Specialist

Vill du bli en del av ett intressant tillväxtföretag inom förnybar energi?

HydraSpecma Renewables är en stark spelare inom vindbranschen och befinner sig just nu i ett läge där de vill utveckla verksamheten och för att kunna göra det behöver de nya kompetenser och kollegor som vill vara med på denna resa. Om du tycker om att arbeta i en snabbt föränderlig miljö och vill vara en del av ett växande företag som gör skillnad för framtiden då har vi tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Finance & Payroll Specialist kommer du att arbeta och vara placerad tillsammans med kollegor i Ljungby, men även en nära och god kontakt med övriga bolag inom HydraSpecma-koncernen. Arbetet är inriktat i två kategorier som är finans och lön.

Tittar man på den finansiella rollen kommer du att ansvara för bokföring, månads- och årsbokslut, ekonomiska uppföljningar och analyser månadsvis men också budgetering, prognoser och årsredovisningar. Betalningar av löner, skatt och leverantörsfakturor är också exempel på löpande arbetsuppgifter. Hantering av tullfakturor och diverse utredningar/analyser ingår också i rollen. Rapportering sker till finanschefen som sitter i Danmnark och som du för en nära dialog med. Till stöd i ditt arbetet kommer du att ha kontakt med andra finans-löneresurser som jobbar i Sverige. 

Som lönespecialist har du ett ansvar för hela löneberedningen i Ljungby. Förutom att man ansvarar för administrationen av lönesystem, tid- och närvarosystem ska man också introducera dessa för nyanställda. Det tillkommer även HR-administrativa uppgifter i form av anställningsbevis, pension m.m. och rapportering till myndigheter såsom FORA och försäkringskassan, men också vara med i löpande arbete och förbättra den totala löneprocessen.

Du kommer i din roll även ingå i den lokala ledningsgruppen.

Din profil
Vi ser dig som är en positiv, initiativtagande och strukturerad person, som vill bidra till utveckling inom bolaget. Du är en driven person som gillar att vara experten och som kan och vill arbeta självständigt med tydliga mål och mot tidsatta deadlines. Vidare är du kommunikativ, serviceinriktad och tydlig, och får på så vis fram ditt budskap samtidigt som du bygger goda relationer och förtroende mot din omgivning. Mycket arbete är återkommande och du kommer att jobba mycket inom tidsramar, så att ha en god prioriteringsförmåga och ett ödmjukt kravställande förhållningssätt är en viktig del i jobbet. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt även utanför Sverige då huvudkontoret är i Danmark och servicecenter i Kina, därav viktigt med goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. 

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet från redovisning eller redovisningsprocesser, 3-5 år
  • Relevant utbildning inom ekonomi och lön
  • Universitet- eller högskoleutbildning
  • Erfarenhet av självständigt arbete med lön, både på kollektiv- och tjänstemannasidan 
  • Goda kunskaper i Excel och övriga program inom Officepaketet 
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Kunskap eller erfarenhet kring kollektivavtal, gärna Teknikavtalet
  • Tidigare arbetat i HR-relaterade system såsom exempelvis AGDA, Hogia, Flex HRM, CatalystOne eller liknande 
  • Allmän relevant kunskap som utbildningar/kurser inom ekonomi, lön, HR

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar HydraSpecma Renewables med OnePartnerGroup Ljungby.
Du bifogar CV och Personligt Brev i din ansökan. Vid frågor kontaktar du rekryterare Alexander Hansson på telefon 072-1748504 eller på mejl [email protected]
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i tre divisioner: Renewables, Global OEM och Industry, Aftermarket & OEM. OEM marknaden består av mobila och stationära kunder och industriverksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad-, process-, kemi-, läkemedel- och livsmedelsindustrin. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och totalt är vi mer än 1500 medarbetare som arbetar här.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Crescocito AB | Västra Götalands län, Lidköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till Roy Andersson Bilbolaget

Ekonomiassistent till Roy Andersson Bilbolaget

Roy Andersson Bilbolaget AB | Västra Götalands län, Uddevalla | Ekonomi/redovisning/inköp

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

OnePartnerGroup Norr | Norrbottens län, Boden | Ekonomi/redovisning/inköp

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

OnePartnerGroup Norr | Norrbottens län, Kalix | Ekonomi/redovisning/inköp