Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fastighetsskötare

Är du Heimstadens nya medarbetare? Hos oss finns gemenskap, glädje och vi arbetar för varandra. 

Om kundföretaget
Heimstaden är ett av Nordens största bostadsfastighetsbolag. Vår affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta fastigheter i Sverige, Danmark, Norge, Nederländerna och Tyskland.
Heimstaden har på drygt tio år gått från att vara en relativt liten aktör på den svenska bostadsmarknaden till att bli en av Nordens största aktörer. För oss är det viktigt att ha en stark lokal närvaro och har alltid egen personal på orten så att våra hyresgäster lätt kan komma i kontakt med oss. Heimstaden grundades 1998 och förvärvades av Fredensborg AS under 2005.

Hos oss är det viktigt att våra hyresgäster har en trivsam boendemiljö. Du kommer att arbeta med att ge våra kunder en effektiv och serviceinriktad fastighetsskötsel. Vi är 10 medarbetare varav 6  kollegor arbetar ute på fältet. För oss är den nära kontakten viktig. Det är därför viktigt att du är en social person som gillar att ge service och gärna det lilla extra.

Dina arbetsuppgifter
– Felavhjälpning, reparationer och underhåll
– Löpande rondering och åtgärder för att uppehålla en trivsam boendemiljö
– Beställning av material för aktuella serviceanmälningar
– Samordning av entreprenör och hyresgäst
– Återkoppling till hyresgäst inom 24 timmar
– Löpande dialog samt information till hyresgäster
– Brandskyddsrondering (SBA-systematiskt brandskydds arbete)
– Månatliga driftkontroller (gäller undercentraler på värme och vatten)
– Kontroller av trapphus och källare

Din profil
– Duktig på att arbeta med praktiska arbetsuppgifter 
– Gillar att skruva
– Serviceinriktad och gillar att samarbeta med andra i ditt team 
– Utbildning/erfarenhet inom snickeri, VVS eller el-området ses som meriterande då en del reparationer sker inom dessa områden
– Körkort är ett krav 

Vi strävar efter en jämnare könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökande. Är du den vi söker? Tveka då inte att söka tjänsten. 
Detta är en hyrrekrytering vilket innebär att du först bli anställd av OnePartnerGroup. 

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.