Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Ljungby AB

Extrajobb inom industrin


Vill du tjäna lite extra pengar? Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra inom industri hos våra kunder i Ljungby.

Främst söker vi dig som har möjlighet att arbeta extra på dagtid under veckorna.
Du som söker ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning och vara minst 18 år.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Du är flexibel med tider och kan hoppa in med kort varsel. Vi lägger även stor vikt vid att du trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Om vårt företag
Sista ansökningsdag är den 9 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Fler jobb inom Övrigt

Två Kundmottagare till Tvättcenter

Två Kundmottagare till Tvättcenter

Kalmar län, Kalmar | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Renhållningsarbetare till Hultsfred

Renhållningsarbetare till Hultsfred

Kalmar län, Hultsfred | Övrigt

Revisionspersonal sanering och lokalvård

Revisionspersonal sanering och lokalvård

Kalmar län, Oskarshamn | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 januari. Skynda dig att söka!
Materials Coordinator

Materials Coordinator

Kalmar län, Kalmar | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 januari. Skynda dig att söka!