Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

LEGO-Jouren AB

CNC-operatör

LEGO-Jouren i Ljungby söker nu en CNC-operatör

LEGO-Jouren är ett företag inriktat på legotillverkning för att skapa en konkurrenskraftig svensk industri. Vår affärsidé är att bistå kunden med bearbetning, konstruktion och produktionsanpassning för att uppnå BBP (Bättre Billigare Produkter).
Våra resurser är inom skärande bearbetning med totalansvar för detaljen med avseende på eventuella tilläggskrav som värmebehandling, ytbehandling eller montering.
Vi är även rustade för att hjälpa till med problemlösningar.
Vårt bearbetningskunnande är gediget och det finns god konstruktionserfarenhet hos personalen. Till vår hjälp inom dessa områden använder vi EdgeCam och Solid Works.

Dina arbetsuppgifter
Som operatör kommer du att ansvara och underhålla en av företagets fräsar som är en DOOSAN NHM8000. Här kommer det att ges möjligheter till utveckling av dig som operatör. Arbete kring maskinen kommer också vara en självklarhet när det gäller material, produkter, montering och diverse övriga sysslor som dyker upp i den dagliga verksamheten.

Din profil
I rollen som CNC-operatör krävs det tidigare erfarenhet inom tillverkande industri, noggrannhet och ett kvalitetstänk. Att ha ett intresse av data/programmering är en viktig egenskap, samt viljan att alltid göra ett bra arbete. Vi vill att du som söker har ett tydligt ordningssinne och att du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du kommer att ingå i ett sammansvetsat team. Som person är du nyfiken, lyhörd och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Meriterande om du har erfarenhet av följande:

  • Siemens styrsystem
  • CAM (använder idag EdgeCam)
  • Ritningsläsning
  • Truck och traverskort 

Urval sker löpande.
Din ansökan hanteras tillsammans med LEGO-Jouren där kontaktpersonen är Anders Lindholm. Kontakt görs på telefon 0372-75 77 62 eller på mail [email protected] 

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör till Kinnared!

Maskinoperatör till Kinnared!

OnePartnerGroup Halland AB | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operatör sökes!

Operatör sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Industri/Produktion

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

SAAB KOCKUMS AB | Blekinge län, Karlskrona | Industri/Produktion