Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Ljungby AB

CNC-kunnig medarbetare till Ljungby Maskin

Ljungby Maskin söker ny medarbetare inom CNC

Ljungby Maskin är ett medelstort företag med ca 125 anställda som utvecklar och tillverkar hjullastare från 9-30 ton. Målet är att producera kundanpassade maskiner av bästa kvalitet, för optimal produktivitet samt högsta säkerhet och komfort för förare. 

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör på Ljungby Maskin innebär det mycket utbildning, intern upplärning samt att ta ett eget ansvar för att lära sig ny kompetens. Många års erfarenhet finns på avdelningen och man kommer att bli väl omhändertagen som ny. Dina arbetsuppgifter kan variera mellan flertalet olika maskiner som Ljungby Maskin äger, så som svarvar, aborrverk, fleropsmaskiner och mer där till. Arbete kring maskinerna kommer också vara en självklarhet när det gäller material, produkter, montering och diverse övriga sysslor som dyker upp i den dagliga verksamheten.
Har man med sig tanken att plåt kommer in och maskin kommer ut förstår man att arbetsmomenten i fabriken är många och att man har en viktig roll i ett långsiktigt samarbete på företaget. 

Din profil
I rollen som CNC-operatör ser vi gärna dig som har tidigare erfarenhet inom tillverkande industri med noggrannhet och ett kvalitetstänk, intresse för data/programmering samt att ha ett intresse och förståelse av att vara delaktig i ett produktionsflöde och viljan att alltid göra ett bra arbete. Vi vill att du som söker har ett tydligt ordningssinne och att du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du kommer att ingå i ett sammansvetsat team. Som person är du nyfiken, lyhörd och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Meriterande om du har erfarenhet av följande:

  • CNC-styrda maskiner
  • Programmering
  • Ritningsläsning
  • Truck och traverskort 

I denna rekrytering sker urval löpande, så skicka in din ansökan så snabbt du kan. Ansökan tas ej emot via mail. Vid frågor kontaktar du rekryterare Alexander Hansson på telefon: 072-1748504 eller mail: [email protected]

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör - Ingen tidigare erfarenhet krävs! 

Däckmontör - Ingen tidigare erfarenhet krävs! 

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion