Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lindvalls Chark AB

C-chaufför

Vi söker nu en ansvarsfull och kundfokuserad chaufför med C-körkort! 

Om kundföretaget
Lindvalls Chark Strömsnäsbruk, ett ledande företag i Sverige vad det gäller korvtillverkning. Lindvalls Chark ingår i en Scandinavisk livsmedelskoncern, Scandza AS.

Scandza Sverige är ett ledande livsmedelsföretag i Sverige och är en del av den Skandinaviska koncernen Scandza AS. I Sverige finns två producerande enheter placerade i Strömsnäsbruk och Göteborg och en säljenhet i Helsingborg. Inom Scandza Sverige finner du kända livsmedelsvarumärken som Lindvalls, Bröderna & Deli, Go Vegan, Godbiten och Karen Volf.

Scandza AS omsatte under 2018 4,5 miljarder och har över 1 000 anställda i hela norden. Har du nedan kvalifikationer och vill jobba i ett expansivt företag med familjekänsla är du välkommen med din ansökan

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att köra lastbil mellan fabriken i Strömsnäsbruk och ut till olika livsmedelsbutiker. I det dagliga arbetet har du fullt ansvar från att lasta varor från fabriken för vidare leverans till kund, samt kontakten ute i butik där varorna lämnas till personal. Då du kommer att arbeta med livsmedel är hygien en viktig del i ditt arbete. 

Din profil
Vi söker en chaufför med stor ansvarskänsla för både bil och last. C-körkort och YKB är ett krav. Truckkort är meriterande. 
Du är ansvarsfull, noggrann, stresstålig, självgående, initiativtagande och flexibel. Du är kundfokuserad och har god social kompetens. Svenska i tal och skrift är ett krav. 

Företagsbeskrivning – OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
Välkommen med din ansökan!