Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Enertech AB

Area Sales Manager till Bentone

Area Sales Manager – Export/Sverige

Välkommen till Enertech! Vi är ett svenskt bolag i internationell toppklass med två varumärken: Bentone och CTC.
I Ljungby, mitt i de småländska skogarna, hittar du vårt huvudkontor och vår fabrik. De första värmeprodukterna utvecklade vi redan 1923 och det är med närmare hundra års samlad erfarenhet som vi nu tar steget vidare till
nästa generations värmepumpar och värmeprodukter med innovativa lösningar. Med kunskap och handling skapar vi förutsättningar för en hållbar och bättre värld.

Om tjänsten
Som Area Sales Manager på Bentone kommer din absolut viktigaste uppgift vara att självständigt driva fokuset på nya partners/kunder -samt att förvalta befintliga partners, affärer och kunder. I rollen kommer du att ha både Sverige och världen som din arbetsplats och du kommer att använda en stor del av din tid till att etablera relationer – både nya samt förvalta befintliga affärer i andra länder. I din försäljning kommer du att arbeta både med direktkunder och utvalda distributörer som säljer Bentone´s produkter i olika länder. En del av din tid kommer även gå till att kartlägga och utföra marknadsaktiviteter i olika länder. Du kommer att arbeta med affärssystem i ditt dagliga arbete, samt att du har hjälp av ett team som både finns backoffice och som även arbetar aktivt på marknaden. 

Arbetets omfattning och villkor
Placeringsort:
 Ljungby – annan ort kan diskuteras. 
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Flexibla
Resor: Frekvent resande internationellt och i Sverige. 
Lön: Individuell lönesättning.

Vi söker dig som
.. är naturligt energisk och proaktiv i ditt sätt att vara som person och i din försäljning. Du skall vara bekväm och trygg att självständigt ta dig igenom säljprocessens alla led såsom att bearbeta, förvalta eller avsluta affärer. Du som person skall vara en naturlig navigatör i att hitta nya lösningar, vägar eller branscher att implementera Bentone´s applikationer och produkter i. Vi ser gärna att du som person har ett genuint intresse för tekniska applikationer, lösningar och produkter för industriell tillverkning/miljö – samt att du har en naturlig förståelse och vilja att lära dig hur olika branscher kan applicera produkterna. Eftersom du arbetar med Sverige och världen som din arbetsplats kommer du att stöta på personer från olika kulturer och vi ser därför att du är en lyhörd människokännare som lätt kan anpassa din säljprofil utifrån kunden och kulturen. Då det är en tjänst som inkluderar flera resdagar så krävs det att du är en person som är flexibel gällande detta och känner dig lika bekväm med att arbeta både på kontoret i Ljungby som ute på fältet.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av uppsökande och internationell försäljning.
  • Industriell kunskap/erfarenhet.
  • God datorvana.
  • Utmärkt förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. 
  • B-körkort.

Meriterande

  • Erfarenhet/kunskap inom styr och reglerteknik.
  • Erfarenhet av pannor, brännare, industriella ugnar och styrsystem.
  • Relevant universitetsutbildning.

Vad erbjuder vi
På Bentone kommer du in i ett energiskt och målinriktat team. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och därmed utvecklas tillsammans med varandra. Det är viktigt för oss att vi arbetar tillsammans för att nå nya mål och känna att vi gör skillnad när vi hjälper våra kunder att bli mer miljömedvetna, hjälper dem i sin omställning och att hitta på nya sätt att visualisera detta på. Med våra svensktillverkade produkter av hög kvalitet ges du alla möjligheter att få arbeta i en bransch som står inför sin största omställningsresa någonsin. 
Tillsammans med en stark koncern och hängivna medarbetare ges rätt person möjligheten att komma in i en spännande tillväxtresa. 

Vi har vårt huvudkontor i de småländska skogarna och mer specifikt i Ljungby. 

Vill du läsa mer om Bentone, kika in på bentone.com

Om Oss
Bentone startade sin tillverkning av brännare 1954 i småländska Ljungby. Redan från starten var man fokuserad på energioptimering och idag finner man våra brännare över hela världen. Bentone är en del av Enertech där även CTC ingår och sedan 2016 ingår Enertech AB i Nibe koncernen. Företaget präglas av våra anställdas glädje och starka teamkänsla. I vår jakt på nästa medarbetare slänger vi ett extra öga på personlighetsdrag och egenskaper för att stärka teamet och företaget framåt. Så har du några års arbetslivserfarenhet med starka ambitioner gör du helt rätt i att söka till oss.

Ansökan
Passar detta in på dig, eller kanske någon du känner? Välkommen att söka tjänsten som Area Sales Manager på Bentone AB. 

I denna rekrytering samarbetar Enertech AB med OnePartnerGroup Ljungby AB. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Christoffer Jonasson på 0723–77 51 13 alternativt [email protected]

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! 
På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.