Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ymer Technology AB

Arbetsledare - lager till Ymer Technonolyg AB

Brinner du för att arbeta med människors utveckling och effektivisera produktionsflöde? – då har du chansen att bli en utav Ymers arbetsledare!
Vi söker nu efter en arbetsledare till lagret på Ymer Technology.

Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare för lagret har du ett övergripande ansvar för lagerverksamheten, personal, kvalitet, och leverans på din avdelning. Med ett modernt och naturligt ledarskap stödjer, coachar och engagerar du medarbetarna i en stimulerande miljö där ni tillsammans optimerar verksamheten. I tjänsten rapporterar du till fabrikschefen och kommer att ha ett nära samarbete med övriga arbetsledare på Ymer.

Om tjänsten
Som arbetsledare för lagret ansvarar du för att leda, förbättra, utveckla och kvalitetssäkra avdelningens lagerprocesser i fabriken.
Du har personalansvar för din avdelning och ansvarar för att främja en stabil och förtroendeskapande arbetsmiljö där du arbetar synligt i fabriken och coachar dina medarbetare. 

Om du är intresserad av ett arbete där ledarskapet är i fokus samt där du skapar förutsättningar för gruppens utveckling och avdelningens leverans kan denna roll vara något för dig.

Vem är du?
För att du ska trivas och lyckas i denna tjänst ser vi att du är en relationsskapande ledare som trivs och drivs av ett varierande arbete i högt tempo i en produktion med höga flödesvolymer. Du har du en god förmåga att leda, utveckla, engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla och delaktighet där vi tillsammans skapar en effektiv logistikprocess som servar produktionen på bästa sätt. Förändringar och förbättringar är något du trivs att arbeta med och du har förmågan att få med dig dina medarbetare på tåget. Som person är du öppen och framåt. Du vågar, och vill, ta tag i både roliga som tuffa frågor och du är inte rädd för att ta beslut och ta ansvar för ditt arbete. 

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har ett par års arbetslivserfarenhet av att framgångsrikt leda personal där du har haft personalansvar. Vi ser att yrkeserfarenhet är ett måste och du har ett tekniskt intresse och vill förstå vår verksamhet. Du har tidigare jobbat i en verksamhet som jobbar med LEAN och du har förståelse och intresse för förbättring och utveckling av processer och människor. Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet samt vana från att arbeta i affärssystem. 
 

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Erfarenhet från tillverkande industri och lager.

  • Flerårig erfarenhet som ledare med personalansvar.

  • Förmåga att se saker ur ett helikopterperspektiv och få en bra överblick kring processer och flöden.

  • Engagerad, ödmjuk samt driven. 

  • Kreativ och utmanande.

Ansökan
Ansök snarast möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Detta är en direktanställning hos Ymer Technology AB som valt att samarbeta med OnePartnerGroup i denna rekrytering. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör

Däckmontör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu juniora montörer!

Vi söker nu juniora montörer!

Lardells Sweden AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Swed Handling AB | Östergötlands län, Norrköping | Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion