Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Motiveras du av nya utmaningar? Swepac söker en montör.

Om kundföretaget
Swepac AB är ett helsvenskt företag som utvecklar och tillverkar maskiner för jord och asfaltspackning samt maskiner och utrustning för betongbearbetning. Företaget är marknadsledande i Norden och fokuserar på en vidare internationell expansion. Swepac har lång erfarenhet av maskintillverkning där utvecklings- och designarbetet styrs mot produkter med genomtänkt funktion, hög kvalitet, god ergonomi och omtanke om både miljö och arbetsmiljö. Swepac omsätter idag drygt 100 mkr och har ca 40 anställda. 
Swepac arbetar för en jämnare könsfördelning, så gärna kvinnliga sökande till tjänsten. 

För ytterligare information om Swepac se hemsida, www.swepac.com

Dina arbetsuppgifter
Swepac behöver nu stärka upp sin produktion i Ljungby med en ny engagerad medarbetare. Som montör kommer du ingå i ett team i produktion där man alltid strävar efter ny och bredare kunskap. Tillsammans med kollegor kommer du att arbeta med montering av Swepacs produktutbud. 

Din profil
Vi ser dig som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor på Swepac. Du är en lagspelare som motiveras och blir inspirerad av nya utmaningar. 
Har du en tidigare erfarenhet inom montering med ritningsläsning är detta meriterande. Du kommer att arbeta inom många olika monteringsflöden där noggrannhet och kvalitet är en viktig del i arbetet. Arbete kring viss el och hydraulik förekommer. 

I denna roll är det viktigt att du har god svenska och engelska med dig för att kunna ta till dig den information som finns. 

Ansökan 
Sista ansökningsdatum är den 8 mars 2021, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval tillämpas. Swepac har i denna rekryteringen valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepatnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Carolina Andersson. Vi tar ej emot ansökningar via mail.