Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Är du student eller pensionär och vill arbeta extra?

Vill du tjäna lite extra pengar?
Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra inom industri hos våra kunder i Ljungby.

Främst söker vi dig som har möjlighet att arbeta extra på dagtid under veckorna men kvällstid och helger kan även förekomma. Det kan exempelvis handla om att hoppa in på ett lager eller i en produktion. Du kommer att jobba fysiskt men även med att inge ett långsiktigt förtroende hos våra kunder
Du som söker ska ha en annan huvudsaklig sysselsättning och vara minst 18 år.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Du är flexibel med tider och kan hoppa in med kort varsel. Vi lägger även stor vikt vid att du trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Om vårt företag

Sista ansökningsdag är den 10 oktober, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se.
Välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.