Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Ljungby AB

Administratörer inom lager- och logistik

Våra kunder är i en expansiv fas och nu behöver vi dig som är tillgänglig omgående för ditt nästa jobb administrativt inom lager och logistik.
 

Vem söker vi?

Vi vill träffa dig som har en administrativ ådra, ett sinne för struktur och som trivs i en roll där dessa kunskaper sätts på prov. God service sitter i ryggmärgen och du hjälper gärna kollegor i ditt team. För att kunna axla rollen krävs det god datorvana och snabba fingrar. Har du erfarenhet från en administrativ roll sedan innan är detta mycket meriterande. Dina dagliga arbetsuppgifter kan variera mycket inom företaget men syftet med denna tjänst är att få de plockade beställningarna till rätt kund vid rätt tidpunkt, på rätt sätt med rätt villkor. Hantera tull och frakthandlingar kan förekomma.
 

Din profil

Vi söker dig som har en tidigare erfarenhet inom området logistik- och transportplanering men har du jobbat administrativt ser vi det som positivt då man har möjlighet att utvecklas vidare på företaget. Svenska i tal och skrift, samt engelska krävs för tjänsten. För att lyckas i rollen behöver du vara nyfiken och intresserad av nya utmaningar en stresstålig och strukturerad person som trivs med att agera som en länk i organisationen. Vi vill gärna att du är noggrann i ditt arbete och har en god förmåga att kunna hantera många bollar i luften samtidigt. Vi ser även att du kan vara flexibel och föränderlig då omprioritering beroende på kundkrav förekommer. Du kommer i en trevlig industri med ett gott gäng medarbetare och vi ser att du trivs med att samarbeta och ha en överblick över produktionen. 

Arbetets omfattning och villkor
Placeringsort:
 Ljungby 
Start: Omgående
Arbetstid: Dagtid, heltid
Anställning: Bemanning tjänsteman

Företagsbeskrivning – OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. 
Välkommen med din ansökan!
 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Inköpschef till Fujitsu

Inköpschef till Fujitsu

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Kista | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Pausvärd till Smiling Faces i Stockholm!

Smiling Faces AB | Stockholms län, Stockholm | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Brevbärare till Gislaved

Brevbärare till Gislaved

PostNord Sverige AB | Jönköpings län, Gislaved | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lagermedarbetare på deltid

Lagermedarbetare på deltid

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.