Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ)

Servicetekniker till Tekniska verken i Linköping

Nu söker vi på OnePartnerGroup en servicetekniker inom fjärr- och markvärme till Tekniska verken i Linköping. Har du erfarenhet som drift- eller servicetekniker med kunskap inom el eller VVS så kan den här tjänsten vara något för dig! 

Om Tekniska verken
Tekniska verken levererar lokalproducerad fjärrvärme till kunder i Linköping, Katrineholm, Borensberg, Åtvidaberg, Skärblacka, Kimstad och Kisa. Den största delen av värmen produceras av sådant som annars skulle ha gått förlorat – exempelvis avfall eller trärester från skogsindustrin. Med fjärrvärme tar vi till vara på resurser på ett effektivt sätt. Nu söker vi en servicetekniker som vill hjälpa oss att bygga världens mest resurseffektiva region.
 
Om arbetsuppgifterna
Som servicetekniker kommer du att ha ansvar för drift och underhåll av våra markvärmeanläggningar i Linköping och Mjölby. Du kommer också att ansvara för att bistå projektledare och entreprenörer vid reparation och förläggning av nya anläggningar. Arbete med dokumentation och framtagande av underhållsplaner ingår också.
Avdelningens övriga uppdrag består i att utföra service och avhjälpande underhåll på våra kunders anläggningar. Det innebär bland annat att se till att fjärrvärmecentraler fungerar, utföra servicebesök och felavhjälpning. I tjänsten ingår beredskap som täcker både markvärme och kundanläggningar.

Arbetstider: Mån-Fre 07.00-16.00

Vad vi söker
Vi söker en person som tidigare har arbetat som servicetekniker, drifttekniker eller har motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har med dig erfarenhet inom el eller VVS till den här tjänsten. Rätt driv, initiativkraft och tekniskt intresse är viktiga egenskaper för att lyckas i den här tjänsten. Vi söker dig med ett stort kundfokus och en vilja att vara informativ och få kunden att känna sig trygg. God datavana och svenska i tal och skrift är viktigt då mycket rapportering och dokumentation utförs.

Övriga krav:
B – körkort  

 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Effektiva däckskiftare sökes till kund i Göteborg!

Effektiva däckskiftare sökes till kund i Göteborg!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Rörläggare sökes till Salboheds Bygg och Anläggning

Rörläggare sökes till Salboheds Bygg och Anläggning

OnePartnerGroup Bemanning AB | Gävleborgs län, Gävle | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 2 oktober. Skynda dig att söka!
Däckmontör till Atteviks

Däckmontör till Atteviks

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 30 september. Skynda dig att söka!
Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Egirs Aktiebolag | Östergötlands län, Mjölby | Bygg/anläggning/hantverk