Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Domino Sweden AB - Linköping

Servicetekniker till Domino Sweden

Är du tekniskt intresserad och drivs av problemlösning? Känner du dig dessutom bekväm i en social och kommunikativ roll och har god känsla för service? Då är du varmt välkommen att ansöka till tjänsten som Servicetekniker hos Domino Sweden i Linköping.

Om oss
Vi på Domino utvecklar helhetslösningar och utrustningar inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder. Våra märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet och flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. Läs mer på www.domino.se

Domino Sweden består av 50 medarbetare, varav 35 är stationerade på vårt Linköpingskontor. Här arbetar vi i moderna lokaler där arbetsklimatet präglas av god stämning, många skratt och professionalism i mötet med kunder och samarbetspartners.

Om rollen
Dominos service- och teknikavdelning förstärker nu sitt team med ytterligare en Servicetekniker till region Öst. Tjänsten kommer utgå från Linköping men innebär resor i hela Sverige, i de flesta fall inom 2 timmars restid från kontoret i Linköping. Övernattningar på hotell förekommer ca två gånger per månad. Fokus i den här tjänsten ligger på fältjobb, men du kommer även arbeta i Dominos verkstad i vissa perioder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av underhållsservice, förberedande installationer, akutservice samt installationer på någon av våra driftsenheter eller ute hos våra kunder runt om i Sverige. I ditt arbete ingår också att löpande delta i utbildningar för att hålla dig uppdaterad om aktuella produktteknologier. 
Som Servicetekniker kommer du vara Dominos ansikte utåt vad gäller service, underhåll och installation.

Domino har ett väl fungerande system för onboarding vid anställning av nya medarbetare. Ett tre månaders program med tydligt schema innebär en trygghet för dig under den första tiden som nyanställd. 

Om dig
För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett gediget tekniskt intresse, är van vid att arbeta med maskiner och drivs av problemlösning.
Som utbildningsbakgrund tänker vi oss att du har en slutförd gymnasieutbildning inom exempelvis el, fordonsteknik eller mekanik. Vad gäller tidigare arbetslivserfarenhet värdesätter vi tidigare erfarenhet av arbete med reparation och underhåll av maskiner eller fordon, både mekaniskt och elektriskt. Att ha goda kunskaper inom el är mycket meriterande.

Du arbetar systematiskt och metodiskt, är noggrann och trivs med varierande och tekniskt utmanande arbetsuppgifter.
Du kommer ha mycket kontakt med människor och därför söker vi dig som trivs i en social och kommunikativ roll och har god känsla för service. 
Andra egenskaper vi önskar av dig i denna roll är att du är självgående och drivs av att ta egna initiativ och värdesätter en god laganda.
Framförallt är du nyfiken och har en stark vilja av att utvecklas både yrkesmässigt och personligt.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har även goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Tjänst: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Linköping
Arbetstider: måndag-torsdag, kl 07.00-16.00, fredagar kl 07.00-15.00
Förmåner: Friskvårdsbidrag, försäkringar, tjänstebil som får nyttjas privat

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor är du därför varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Mikael Wetter på tel 0705148570 eller via e-post [email protected] 
Observera att vi på grund av GDPR ej kan ta emot din ansökan via mejl. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Drift- och underhållstekniker till Hammarforsen

Drift- och underhållstekniker till Hammarforsen

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Ragunda | Bygg/anläggning/hantverk

Projektledare till Bravida säkerhet i Jönköping

Projektledare till Bravida säkerhet i Jönköping

Bravida Säkerhet AB Jönköping | Jönköpings län, Jönköping | Bygg/anläggning/hantverk

Kyltekniker

Kyltekniker

Francks Kylindustri i Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 december. Skynda dig att söka!
Drift och Underhållstekniker till Ögonfägnaden

Drift och Underhållstekniker till Ögonfägnaden

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Strömsund | Bygg/anläggning/hantverk