Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Rekryterare till Tekniska verken

Kan du börja omgående och vill få chansen att jobba med rekrytering på ett stort bolag? Då kan rollen som rekryterare till Tekniska verken vara något för dig! Här får du chansen att arbeta med hela rekryteringsprocessen mot flera olika affärsområden.

Om Tekniska verken
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision – att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Om arbetsuppgifterna
I rollen som rekryterare till Tekniska verken kommer du att ha ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till slutkandidat. Du kommer att rekrytera till samtliga staber och affärsområden inom Tekniska verkens koncern samt sköta all administration kopplat till rekrytering. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du bland annat att vara behjälplig i arbetet med employer branding, sköta processer för exjobb och praktik samt hålla i avslutningssamtal. 

Om dig
Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom personal/HR-området och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig. För att lyckas i rollen krävs minst ett års erfarenhet av rekrytering, då du ska kunna arbeta självständigt med hela rekryteringsprocessen och kunna ta egna initiativ. Eftersom du kommer att ha många olika kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och lyhörd samt att du har god samarbetsförmåga. Ytterligare krav är mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt god allmän data- och systemvana.

Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag via OnePartnerGroup som sträcker sig minst fram till juni 2022, med start omgående. Anställningsgraden är 100% och du arbetar dagtid, måndag till fredag, med möjlighet till flex. Du kommer att arbeta i Tekniska verkens lokaler på Brogatan 1 i Linköping. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult, Karin Forsell på: [email protected]