Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Rekryterare/Talent Acquisition Specialist/Researcher till OnePartnerGroup

Rekryterare/Talent Acquisition Specialist/Researcher till OnePartnerGroup
… kärt barn har många namn! Hos oss får du heta vad du vill, bara du brinner för att hitta, attrahera och rekrytera de bästa kandidaterna till våra kunders behov! Här blir du en del av ett personligt och entreprenörsdrivet företag där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Om OnePartnerGroup
Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas. OnePartnerGroup har ett unikt koncept med enskilda, lokala bolag som verkar på ett 50-tal orter i Sverige. När du arbetar hos får du fördelen av att vara en del av ett av de större rekryterings- och bemanningsföretagen och samtidigt verka i ett lokalt företag med familjär känsla och korta beslutsvägar.                         

Vårt erbjudande
Vi som jobbar här tycker verkligen att vi får det bästa av två världar; att vara en del av en rikstäckande koncern i kombination med att vara en lokal spelare i Östergötland. Detta kommer att ge dig goda möjligheter till utveckling då det på central nivå bedrivs många spännande utvecklingsprojekt inom Talent Acquisition. Vidare erbjuder vi dig en varierande vardag med frihet under ansvar där du får goda möjligheter att påverka vårt arbete med att hitta och attrahera kandidater. Vi som jobbar här är ett gäng med lång branscherfarenhet och stark laganda som verkligen ser fram emot att välkomna en ny kollega!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att bli en del av tjänstemannateamet där vi arbetar med uthyrning av konsulter och rekryteringar till våra kundföretag. Hos oss kommer du att ansvara för våra kandidatnätverk och arbeta med att hitta, attrahera och rekrytera utifrån just de behov våra kunder har. Det innebär bland annat att du kommer att skriva och marknadsföra annonser, searcha kandidater via LinkedIn och andra nätverk, genomföra intervjuer, tester, referenstagningar och återkoppla till kunder och kandidater. Vidare kan du komma att arbeta med administration kopplat till HR-området. Vi följer alltid upp och mäter vår kandidatnöjdhet och du blir en viktig del i vårt kontinuerliga arbete med att se till att våra kandidater behandlas schysst och vill söka jobb via just oss!

Din profil
Vi vill arbeta med dig som sätter laget före jaget och som gärna jobbar mot gemensamma mål! Du behöver ha en god förmåga att självständigt strukturera, prioritera och planera ditt arbete. Andra viktiga egenskaper är att du är serviceinriktad och flexibel i bemärkelsen att du snabbt kan ställa om vid ändrade uppgifter och förutsättningar. För att lyckas i rollen tror vi också att du är driven och engagerad.
Följande behöver passa in på dig:

  • Du kan kommunicera obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Du är duktig på att uttrycka dig i skrift och trivs med telefonen som arbetsverktyg
  • Du har B-körkort
  • Du har relevant eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet av arbetsområdet

Om tjänsten
Tillträde: januari 2022, eller enligt överenskommelse   
Placeringsort: Linköping eller Mjölby
Arbetsgivare: OnePartnerGroup Östergötland AB
Sista ansökningsdag: 2021-12-26
OBS! Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt då annonsen kan tas ner i förtid.

Vi har inte möjlighet att hantera ditt cv via mail på grund av GDPR.
Vid frågor vänligen kontakta Karin Forsell: [email protected]