Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Östergötland AB

Receptionist till Tekniska verken

Just nu söker vi dig som vill arbeta 50% som receptionist på Tekniska verken i Linköping. Gillar du att ge service utöver det vanliga och jobbar alltid med ett leende på läpparna, kan detta vara rollen för dig!

Om Tekniska verken
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision – att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. Vi tycker det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Om rollen
I rollen som receptionist är du företagets ansikte utåt och kommer i det dagliga arbetet att hantera flera olika uppgifter. Du kommer tillsammans med dina kollegor bland annat att:
 

  • Svara i växeltelefon och koppla kunder vidare till rätt mottagare
  • Ta emot besökare och kunder över disk
  • Svara på mail och vara behjälplig vid enklare administration samt posthantering
  • Uträtta övriga uppgifter för att främja en trivsam miljö

Om dig
För att lyckas i rollen behöver du vara social och positiv med en hög känsla för service. Du är dessutom noggrann och tar självständigt ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du brinner för servicerollen och värdesätter ett professionellt bemötande i alla kontaktytor, såväl internt som gentemot besökare. 

Krav:

  • Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • Du har god datorvana
  • Du är orädd för att prata i telefon

Har du erfarenhet från liknande arbete är detta givetvis meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Brogatan 1, Tekniska verkens huvudkontor i Linköping
Omfattning: ca 20 h/vecka med utgångspunkt från schema

Du kommer att vara anställd som konsult hos OnePartnerGroup men arbeta på plast på Tekniska verken. Startperiod för uppdraget är efter sommaren och sträcker sig initialt ett år framåt.

Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail på grund av GDPR. Vi har löpande urval. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Karin Forsell: [email protected]