Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Domino Sweden AB

Montör

Till vår kund Domino Sweden AB i Linköping rekryterar OnePartnerGroup nu en mekanisk montör.

Om Domino
Domino Sweden har i snart 30 år utvecklat och levererat industriella skrivare för kodning och märkning till företag runt om i Sverige. Dominos märksystem används inom de flesta branscher för bland annat applicering av datummärkning, streckkoder, serialiserad data och etiketter. Kännetecknade för Dominos produkter och tjänster är hög kvalitet, stor anpassningsförmåga samt ett kundfokuserat arbetssätt. 
Vi har servicekontor utplacerade över hela landet, vilket innebär att vi når ut till 90% av våra kunder inom två timmar. Huvudkontoret ligger i Linköping där vi håller ett komplett reservdelslager för alla våra produkter. Domino Sweden är en naturlig produktionspartner med målsättningen att erbjuda högkvalitativ märkning, service och tillgänglighet. 
Dominos portfölj innehåller ett stort sortiment av industriella skrivare och märksystem: kontinuerlig bläckstråle, CO2-laser, fiberlaser, Drop on Demand, binär bläckstråle, övertryck med värmetransfer, termisk bläckstråle och Print and Apply. 
Vi har dessutom ett brett utbud av förbrukningsartiklar som bland annat bläck, etiketter, filter och färgband.

Montör

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med konstruktion och montering av delar till Dominos olika produkter. I arbetet ingår både mekanisk montering och olika typer av elektronisk montering i elskåp. Du bygger och monterar efter ritningar och el-scheman.

Kompetensprofil
Den vi söker till den här tjänsten ska ha ett gediget tekniskt intresse och vara intresserad av teknisk utveckling och konstruktion. Du gillar att skruva och meka och har fallenhet för teknisk problemlösning.
Det är viktigt att du behärskar ritningsläsning och gärna har erfarenhet av att läsa el-scheman.
Som person ser vi att du är lösningsorienterad och ser möjligheter. Du arbetar strukturerat och har gott ordningssinne.
En lämplig utbildningsbakgrund kan vara inom el-automation eller inom verkstadsteknik.

Engelska behärskar du i tal och skrift.

Krav är körkort klass B.

Ansökan
I den här rekryteringen har Domino valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Skicka därför din ansökan redan idag. Observera att ansökan ska göras via OnePartnerGroups hemsida. Ansökan inskickad med e-post kommer inte att behandlas.

Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta via mail till [email protected] eller telefon 070 514 85 70.
 

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckmontör

Däckmontör

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu juniora montörer!

Vi söker nu juniora montörer!

Lardells Sweden AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Produktionspersonal till Swed Handling AB i Norrköping

Swed Handling AB | Östergötlands län, Norrköping | Industri/Produktion

Industrielektriker

Industrielektriker

Tarkett AB - Ronneby | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion