Mekaniker/Snickare

Linköping

Mekaniker/Snickare

Om kundföretaget
OnePartnerGroup i Östergötland rekryterar nu en hubb-mekaniker till Ramirent i Linköping för arbete med personalbodar.

Ramirent är ett av Sveriges största ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap som märks inom såväl byggindustri, övrig inudstri samt offentliga sektion och privatpersoner.

Ramirent AB ingår i den finska Ramirent koncernen, som har verksamhet i tio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent – More Than Machines®

Dina arbetsuppgifter
Utföra mottagningskontroll, service och underhåll av bodar
Lasta och lossa bodar med truck
Viss administration

Arbetet sker på Ramirents bod-depå i Linköping (Tornby).

Arbetet är på heltid 40 tim/v och arbetstidera är kl 07.00-16.00 måndag-fredag.

Din profil
Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann och som trivs med omväxlande arbetsuppgifter. Meriterande är någon form av bakgrund från byggbranschen, men det kan räcka långt med ett stort intresse för att meka och snickra. Du är praktisk lagd och tycker om att lösa praktiska problem. Dessutom gillar du att arbeta självständigt och är van vid att ta egna initiativ.

Du som söker bör har
• Gymnasieutbildning
• Giltigt truckkort och erfarenhet av att köra truck
• Körkort B
• Datorvana

Vad Ramirent erbjuder
På Ramirents arbetar vi tätt tillsammans där samarbete/laganda och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.

Du kommer bli anställd som konsult hos OnePartnerGroup under sex månader och därefter övergå till anställning hos Ramirent.

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Laddar...