Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinoperatör till REC Indovent i Linköping

OnePartnerGroup rekryterar nu en maskinoperatör för en direktanställning på REC Indovent i Linköping. Har du arbetat som maskinoperatör och vill vidare till en ny utmaning? Här har du chansen att få arbeta på ett företag som ligger i framkant med klimatsmarta lösningar för framtidens byggnader och få tillhöra ett team där du är med och gör skillnad.

Om Rec Indovent
REC utvecklar, producerar och säljer klimatsmarta produkter för framtidens bostäder, såsom ventilation och sol-el. Vår målsättning är att skapa ett rent och behagligt inomhusklimat för våra kunder samtidigt som vi värnar om vår miljö. Ett av Företagets flaggskepp är våra egentillverkade flexibla kanaler och ljuddämpare som tillverkas i Linköping. Idag är vårt främsta mål att vara ett självklart ventilationsval i framtidens byggnader.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som maskinoperatör ansvarar du över flödet, påfyllning och underhåll i maskinen du arbetar med. Du kommer att ställa in maskinen manuellt efter mått och storlekar beroende på vilken serie du utför. Arbetet innebär att skruva och lösa eventuella reparationer och byten som behövs i maskinen. Du kommer att arbeta i ett prestigelöst team som hjälps åt för att underlätta för varandra. Dina arbetstider kan och gå ständig kväll eller att arbeta skift.

Den vi söker
Vi söker dig som tidigare har arbetat som maskinoperatör och har intresse för både mekanik och att skruva med maskiner. Du är flexibel vad det gäller att arbeta skifttider och har du truckkort är det meriterande.. I övrigt lägger vi en stor vikt på dina personliga egenskaper. För att trivs med detta arbete krävs det att du är en lagspelare, ha en förmåga att ta egna initiativ och vara positiv och prestigelös.

Intervjuer och presentationer sker löpande, Varmt välkommen med din ansökan!