Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Onepartnergroup Östergötland AB

Extrajobb på helger samt i sommar som Operatör i Linköping!

Nu söker vi en operatör för extrajobb i Linköping inom avfallshantering. Tjänsten innebär att du blir anställd hos oss på OnePartnerGroup och uthyrd på kundföretaget.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär bland annat att övervaka flödena i produktionen och se till att flödet rullar med hjälp av produktionens datasystem. Du ansvarar för att fylla på matavfall i behållare med hjälp av motviktstruck och hjullastare. Du förväntas även kunna serva eller reparera enklare delar på maskinerna ifall det uppstår behov. Anläggningen håller öppet dygnet runt där du främst kommer jobba dagtid på helger men det är mycket meriterande om du kan jobba dagtid samt natt på både vardagar och helger enligt produktionens schema, speciellt under sommaren då det behövs sommarvikarier. På den här anläggningen arbetar man två och två per pass med olika personer vid varje arbetstillfälle, vilket ställer höga krav på ansvar och lagmoral.  

Den vi söker
För att söka denna tjänst behöver du har någon annan huvudsaklig sysselsättning.
Du som söker behöver ha ett tekniskt intresse och trivas med att arbete ihop med olika personer. Truckkort för motviktstruck är ett krav och om du har maskinkort är det mycket meriterande. Vi ser även att du har någon form av mek/skruv-vana då det innebär att kunna utföra viss reparation och underhåll av maskinerna. I övrigt lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper då arbetet kräver hög arbetsmoral och laganda.  

Intervjuer sker fortlöpande, sök direkt eller tipsa en vän!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via annons. Ifall du mailar CV så finns risken att du faller ur rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Övrigt

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Säsongsjobb Grönyteskötsel

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Övrigt

Audio / Video-ingenjör till SAAB Training Systems i Linköping

Audio / Video-ingenjör till SAAB Training Systems i Linköping

SAAB AB - Linköping | Östergötlands län, Linköping | Övrigt

Ansökan till OnePartnerGroups urval för saneringsteknikerutbildning 2023
sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 mars. Skynda dig att söka!
Urvalsprocess till utbildning av Saneringstekniker 2023

Urvalsprocess till utbildning av Saneringstekniker 2023

OCAB SANERING I MALMÖ AKTIEBOLAG | Skåne län, Malmö | Övrigt