Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Extrajobb inom lager och industri i Linköping med omnejd

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som extraarbetande konsult hos oss blir du inringd på olika uppdrag. Uppdragen kan innebära allt från att arbeta som Plock- och packare, truckförare och montering. Arbetstiderna är varierande, men mestadels förlagda till dagtid eller 2-skift.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har en annan huvudsaklig sysselsättning (tex. studier) på minst 50%. Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom industri eller lager då arbetet främst består av produktionsarbete samt lagerarbete. Då våra kunder finns på olika platser i Linköping med omnejd ser vi att du som söker har körkort och tillgång till bil. Har du även truckkort är det meriterande. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Det är också viktigt att du är driven och resultatinriktad! Du är flexibel med tider och kan hoppa in med kort varsel. Vi lägger även stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

 Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, tjänsten tillsätts enligt överenskommelse med kunden.