Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Erfaren elektriker till Electrosec Elteknik

Vi på OnePartnerGroup arbetar nu för att rekrytera elektriker till Electrosec Elteknik i Linköping, Borensberg eller Motala. Detta innebär att du direkt blir anställd på kundföretaget. Här har du chansen att få arbeta på ett företag som värdesätter dig och din utveckling. Har du en flerårig erfarenhet av arbete som elektriker och söker en ny utmaning? Då kan det här vara jobbet för dig. 

Om Electrosec Elteknik

Electrosec Elteknik i Östergötland AB erbjuder el/ tele och datainstallationer till företag, lantbruk och privatpersoner. Med lokal närvaro på flera orter kan vi erbjuda Dig flera olika anställningsorter samt erbjuda våra kunder lokal närvaro. Vi erbjuder anställning inom både entreprenad och service.

Med mångårig kompetens från entreprenader kan vi erbjuda allt inom el och – teleentreprenader, ibland i helt egen regi, ibland tillsammans med våra kollegor.
Vi försöker att förutom att "bara installera el" även hålla oss i framkant vad gäller utveckling och kunskap kring ny teknik tex. Solceller, Smarta Hem, Belysningsstyrning etc.

Vem vi söker

  • Minst 5års arbetslivserfarenhet som elektriker
  • El-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
  • Innehar ECY-certifikat
  • B-körkort
  • Har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Du kommer att tillhöra en grupp där samtliga är lagspelare och hjälps åt för att bidra till en god arbetsmiljö. För att trivas i denna tjänst är det viktigt att visa engagemang och delaktighet. Du drivs av att ständigt utvecklas och att få arbetet utfört med både kvalité och effektivitet.