Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Östergötland AB

Administrativt extrajobb på Tekniska verken

Är du lyhörd, nyfiken och serviceinriktad? Söker du ett varierande extrajobb som kan övergå i sommartjänst till nästa år? Då kan denna administrativa roll hos Tekniska verken i Linköping passa dig!

Om Tekniska verken
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision – att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. För oss är det självklart att ta vara på våra medarbetares olikheter genom en inkluderande värdegrund. Vi tycker också att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Om jobbet
Extrajobbet som administratör på Tekniska verkens avfallsanläggning i Gärstad innebär att du arbetar med administration på deras invägningscentral. Du ger kundservice till de chaufförer som kommer för att väga in sitt material samt sköter administration relaterat till invägningen. Du kommer även göra provtagning på material och ibland lotsa chaufförerna rätt inom anläggningen.

Du arbetar extra vid behov, då ordinarie personal har planerade utbildningar, semestrar eller är sjuka. Du som söker bör även ha intention om att vilja vara kvar i tjänsten och arbeta heltid 8 veckor under sommaren 2024.

Om dig
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% under terminerna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är lyhörd, nyfiken, serviceinriktad och trivs med att samarbeta med dina kollegor.

Då många av våra kunder är engelsktalande är det viktigt att du kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska. Kan du ytterligare språk är det meriterande. Du som söker måste ha körkort, men resor i tjänsten sker med företagets bil.  

Övrigt
Omfattning: Extra vid behov, samt 8 veckor heltid under sommaren 2024
Arbetstider varierar, men under sommaren 2024 går du på följande schema: Kl. 06-14 och 10:15-18:15, schemat växlar varannan vecka mellan dessa tider

Du kommer att arbeta på plats på Tekniska verkens anläggning i Gärstad, Linköping, men vara anställd som konsult via OnePartnerGroup.

På grund av GDPR kan vi tyvärr inte ta emot din ansökan via mail utan vi hänvisar till ansökan via annonsen. Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult och konsultchef Rebecka Karlsson på [email protected] alternativt till 0730496812.

Vi ser fram mot att få ta del av din ansökan!

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Administratör med polska språkkunskaper till OLKA Sportresor!

Administratör med polska språkkunskaper till OLKA Sportresor!

OLKA Sportresor AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Customer Support

Customer Support

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Administratör till PwC

Administratör till PwC

PwC Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Scandinavian Outdoor Group söker en Koordinator till Åre

Scandinavian Outdoor Group söker en Koordinator till Åre

Scandinavian Outdoor Group | Jämtlands län, Åre | Administration/kundservice/HR