Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Löneadministratör till Swedfarm

Är du en serviceinriktad löneadministratör som vill arbeta i en växande roll? Då kan du vara vår nya kollega! Vi söker dig som vill arbeta i en kombinerad roll med lön, ekonomi samt övriga administrativa uppgifter i en spännande växande framtidsbransch.  

Om kundföretaget
Swedfarms historia går så långt tillbaka som till början av 40-talet och har sitt huvudkontor i Linghem utanför Linköping. Swedfarm saluför utrustning och kompletta system som riktar sig till fjäderfäproduktion samt även försäljning av unghöns och rådgivning till kunder. Swedfarm har genom åren förvärvat djupa praktiska och teoretiska kunskaper inom sin bransch och verkar för att ligga i framkant. Här blir du en del av en arbetsplats där beslutsvägarna är korta och kontaktytorna många!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som löneadministratör kommer du arbeta med hela löneprocessen för Swedfarms, för närvande, ca  30 anställda. Du kommer att stötta hantering av leverantörs- och kundreskontra. Att vara ett administrativt stöd för våra hönssäljare/- rådgivare samt projektledare inom inredning kommer även ingå i din roll. Där kommer du få arbeta med följande arbetsuppgifter:
 

  • Ansvarig för inhämtning och sammanställning av diverse leveransunderlag samt statistik-/rapportunderlag gällande unghönsuppfödning.
  • Ansvarig för sammanställning och utskicka av kundmaterial till unghönsuppfödare och producenter samt kontroll av tillgängliga leveranser.

Din profil
Vi söker dig om har en YH-utbildning inom löneadministration eller motsvarande kunskaper tillförskaffade från arbetslivet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi och övrig administration.

Som person är du social med stor servicekänsla som gillar att arbeta med lönebearbetning och administration. Vi ser gärna i rollen att du är utvecklingsbenägen, lösningsorienterad, noggrann samt kommunikativ då du kommer ha kontakt med både kunder och samarbetspartners samt personal och andra interna kontakter.

Du har

  • God datorvana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet från lantbruk
  • Erfarenhet i Visma

Övriga krav

  • Körkort (B)

Övrig information
Tjänstgöringsort: Linghem men resor kan förekomma
Arbetstider: Dagtid, vardagar.
Tillträde: Enlig överenskommelse

Intresserad?
Hos Swedfarm erbjuds du en roll där du får vara med och påverka och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter på sikt. I denna rekrytering samarbetar Swedfarm med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval, men så länge annonsen är publicerad på www.onepartnergroup.se tar vi emot ansökningar.

Vi frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Viktoria Martinsson, Rekryteringskonsult [email protected]

Swedfarms historia går så långt tillbaka som till början av 40-talet och har sitt huvudkontor i Linghem utanför Linköping. Swedfarms saluför utrustning och kompletta system som riktar sig till fjäderfäproduktion samt även försäljning av unghöns och rådgivning till kunder. Swedfarm har genom åren förvärvat djupa praktiska och teoretiska kunskaper inom sin bransch och verkar för att ligga i framkant. Här blir du en del av en arbetsplats där beslutsvägarna är korta och kontaktytorna många!

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningsekonom till myndighet

Redovisningsekonom till myndighet

OnePartnerGroup Stockholm

Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomiansvarig till Blinto

Ekonomiansvarig till Blinto

OnePartnerGroup Växjö

Blinto | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 november. Skynda dig att söka!
Skogsinköpare till Ingarps Trävaror

Skogsinköpare till Ingarps Trävaror

OnePartnerGroup Vetlanda

Ingarps Trävaror | Jönköpings län, Vetlanda | Ekonomi/redovisning/inköp