Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

UVA LIDKÖPING AB

UVA LIDKÖPING söker Processingenjör - tillämpad slipteknik

UVA LIDKÖPING AB utvecklar, marknadsför, tillverkar och installerar slipmaskiner med kringutrustning inom området högprecisionsslipning och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen.
Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor i Bromma
samt helägda dotterbolag i Tyskland, USA, Kina och Indien. Företaget har ca 150 anställda och omsätter ca 400 MSEK/år

Till UVA LIDKÖPING med placering i Lidköping – söker vi en Processingenjör med tillämpning inom slipteknik – är Du den vi eftersöker? 

Du som person 
UVA LIDKÖPING söker dig som är metodisk, noggrann, besitter en stor analytisk förmåga och anammar ett strukturerat arbetssätt. Du är en affärsmässig person med hög samarbets- och kommunikationsförmåga och har goda egenskaper för att hantera kundrelationer, då kundkontakten är en viktig del i din roll. 

Att vara Processingenjör på UVA LIDKÖPING
Som Processingenjör kommer du att vara involverad och delta i hela kedjan från maskinförfrågan till maskinleverans. I det dagliga arbetet kommer du att analysera kundens processtekniska behov, föreslå utrustning och metoder, beräkna kvalitets- och produktionsdata, ta fram maskindata till produktionsavdelningen för kundprov och utvärdera dessa innan maskinleverans. Du kommer även att ta fram offertunderlag tillsammans med marknadsavdelningen för affärsuppgörelser och även där säkerställa utvärderingar av kundprov. I denna roll kommer du även att fokusera på utvecklingsarbete, vilket innebär att du kommer att vara delaktig i både interna- och externa utvecklingsprojekt. Utvecklingsarbetet kommer att ske i form av analys och utveckling av produktionsmetoder och kvalitetsförbättrande åtgärder samt dokumentation och beskrivning av tillämpningsmetoder. Tjänsten innefattar också resor till kunder och leverantörer runt om i världen. 

Sammanfattningsvis – att vara Processingenjör på UVA LIDKÖPING innebär helt enkelt dagar med ett brett och varierat innehåll. 

Kvalifikationer 
Vi tror att en teknisk högskoleutbildning är en förutsättning för att lyckas i den här rollen.
Goda teoretiska kunskaper inom matematik, fysik och statistik behövs i stora delar av dina arbetsuppgifter.
Erfarenhet av CAD i Creo/Inventor/Autocad är meriterande.
Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska, vilket är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Urval 
Sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgångsdatum 31 mars. 

Ansökan
Sker via denna annons. I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på UVA LIDKÖPING AB. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig kontaktperson Evelyn Wiseby +46 72 377 51 78.

Vi ser fram emot din ansökan! 
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lackerare till Cranab i Vindeln

Lackerare till Cranab i Vindeln

Cranab AB | Västerbottens län, Umeå | Industri/Produktion

TIG-svetsare till Malmö!

TIG-svetsare till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Industri/Produktion

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

ROTTNE INDUSTRI AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

LG Collection Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Industri/Produktion