Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

UVA LIDKÖPING AB

UVA LIDKÖPING söker Elkonstruktör

UVA LIDKÖPING AB marknadsför, utvecklar, tillverkar och installerar maskiner för bränsleinsprutnings-, lager- och fordonsindustrin och har levererat över 10 000 maskiner runt om i världen. Med en lång historia som ledande global leverantör av precisionsslipmaskiner har UVA LIDKÖPING sitt huvudkontor och största tillverkningsenhet i Lidköping, ett filialkontor med Engineering & Training Center i Bromma samt helägda dotterbolag i USA, Kina och Indien. Företaget har ca 150 anställda och omsätter ca 350 MSEK/år. 

I samband med företagets fortsatta tillväxt söker vi nu efter en engagerad och lösningsorienterad Elkonstruktör. Här erbjuds du ett varierat och flexibelt arbete hos ett internationellt bolag med högteknologiska produkter – kanske är det dig vi söker?

Läs mer på www.uvalidkoping.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Elkonstruktör kommer du delta i hela kedjan, från idéer till färdiga tillverkningsunderlag, både vid utveckling av nya maskiner samt vid anpassning för specifika kundorder. Du får ett brett och varierat arbetsinnehåll då du kommer att ansvara för konstruktion, uppföljningar av teknisk genomförbarhet och överlämning till produktionen. Vi använder styrsystemen Siemens, Bosch Rexroth MTX och Fanuc samt el-CAD-programmet Eplan som konstruktionsverktyg för framtagning av konstruktionsunderlag och el-scheman.

Din profil
Vi söker en metodisk, strukturerad och ansvarstagande person med en god analytisk förmåga vilket innebär att du har lätt för att lära dig nya saker. Du är en affärsmässig person och trivs med att arbeta såväl självständigt som i nära samarbete med andra.

Vi tror att en teknisk utbildning med inriktning el/elektronik eller motsvarande är en förutsättning för att lyckas i den här rollen. Tidigare arbetslivserfarenhet inom elkonstruktion och el-CAD är meriterande men inget krav. Erfarenheter av styrsystemen Siemens, Fanuc och Bosch Rexroth MTX samt el-CAD-programmet Eplan är en stor fördel. Arbetslivserfarenhet inom elinstallation och elskåpmontage är även det meriterande. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska.

Vi ser ökad mångfald som en stor tillgång för vår verksamhet!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534.

Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Montör

Montör

Ljungsarps Mekaniska AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lackerare

Lackerare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lackerare

Lackerare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Robotoperatör sökes till HydraSpecma i Våxtorp!

Robotoperatör sökes till HydraSpecma i Våxtorp!

HydraSpecma AB | Hallands län, Laholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.