Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Svetsare till kund i närheten av Lidköping

Just nu söker vi svetsare till företag i närheten av Lidköping!

Dina arbetsuppgifter
Som svetsare arbetar du med att sammanfoga stål och andra metaller med hjälp av olika svetsmetoder. Beroende på vad vår kund tillämpar kan man t ex arbeta med tillverkning, montering eller reparation av metallprodukter eller stålkonstruktioner. Arbetet som svetsare kan innebära allt från rutinbetonad skötsel av en automatisk svetsmaskin till krävande specialsvetsning av olika typer av material.

Just nu söker vi exempelvis duktiga MIG/MAG-svetsare till ett företag i Lidköping-trakten, med tillträde omgående och med chans till övertagande. För rätt kandidat kan företaget även stötta upp vid eventuellt saknade licenser.
 

Din profil
Du som söker tjänsten kan antingen ha gått industriprogrammet med inriktning svets på gymnasienivå eller annan likvärdig utbildning, alternativt och gärna vara erfaren inom svetsyrket.
Företaget lägger stor vikt vid hög social trivsel på arbetsplatsen, därför ser vi gärna att även du är social och besitter en härlig inställning, positiv utstrålning och tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att passa i rollen bör du även ha kunskap om olika svetsmetoder och material.

Om du har genomgått svetsprövning är det meriterande, likaså om du har vana av ritningsläsning.
Vidare behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann, produktiv samt säkerhetsfokuserad. Du är självgående och trivs med att prova nya arbetsuppgifter. Självklart arbetar du noggrant och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt.

Vi skulle jättegärna vilja veta mer om dig om du anser att ovanstående beskrivning stämmer in på dig. Vi hör av oss till kandidater löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
På grund av lagen om GDPR får vi ej ta emot ansökningar via mejl eller telefon, därför hänvisar vi dig till att alltid söka tjänsten via annonsen.
Men vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till någon av kandidatansvariga:
Jennifer Lindvall eller Evelyn Wiseby.
 

Din ansökan
Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig på OnePartnerGroup Skaraborg. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon. Urval sker löpande och därför ser vi att du söker tjänsten så snart som möjligt!
 

Att vara anställd på OnePartnerGroup Skaraborg
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder.

Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
 

Vi ser fram emot din ansökan! 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Hyltebruk | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Stockholms län, Södertälje | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion