Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Studenter sökes för extraarbete inom lager och industri

Söker du ett jobb du kan kombinera med dina studier? Vi söker just nu studenter som vill jobba extra inom lager och industri. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, exempelvis studier.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som behovsanställd konsult blir du inringd på olika uppdrag hos våra kunder i Skaraborg. Uppdragen varierar beroende på vår kunds behov. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är montering, avsyning, truckkörning och plock- och packning. Arbetstiderna är varierande men mestadels förlagda under dagtid eller två-skift.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller lager. Då våra kunder finns på olika platser i Skaraborg är det en fördel om du som söker har körkort och tillgång till bil, truckkort är meriterande. För att du ska trivas är det viktigt att du är driven och tar initiativ samtidigt som du är lyhörd inför vår kunds behov. Du är flexibel med tider och kan hoppa in med kort varsel. Vi lägger även stor vikt vid att du är social och trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och bifogar ett intyg på det i samband med din ansökan, samt att du behärskar det svenska språket i tal och skift. 

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Då vi inte tar emot ansökningar via mail hänvisar vi dig att söka via annonsen. 
För frågor gällande tjänsten kontakta kandidatansvarig Kajsa Holm Bjerklinger på 073 430 51 53 eller [email protected]

Välkommen med din ansökan!