Strategisk inköpare/inköpsansvarig till en av Lidköpings största privata arbetsgivare

Lidköping

Strategisk inköpare/inköpsansvarig till en av Lidköpings största privata arbetsgivare


Vi söker en strategisk inköpare/inköpsansvarig till en av Lidköpings största privata arbetsgivare och en av världens största laboratoriegrupper – Eurofins.

Om kundföretaget
Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med cirka 45 000 anställda i 47 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping. Vi erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom olika områden – lantbruk, livsmedel och miljö. Inom våra specialistområden finns också analyser av bland annat bränsle, läkemedel, mjölk samt produkttestning.

Vi är en verksamhet som expanderar kraftigt i vår mission att bidra till global hälsa, erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern och förmåner i form av bonus och friskvårdsbidrag bland annat.

Dina arbetsuppgifter
Som strategisk inköpare/inköpsansvarig kommer du att ansvara för hela inköpsprocessen avseende kvalitet och besparingar, hantera leverantörsrelationer, arbeta med produktkalkyler och optimering av inköp utifrån nyckeltal. Du kommer att ha ett nära samarbete med laboratorierna och den centrala inköpsorganisationen. I rollen ingår också att supporta våra laboratorier i Norge, Moss.

Vi söker dig som tycker om att arbeta mot uppsatta mål och kan arbeta självständigt i en föränderlig miljö med stor frihet under ansvar. Du är lösningsfokuserad, har ett kostnadseffektivt tänk och hög social kompetens. Behärskar engelska i tal och skrift, gillar att arbeta i Excel och har erfarenhet av projektledning då det kommer att ingå i rollen. Utbildningsbakgrund inom ekonomi, eller motsvarande, och körkort är ett krav.

Arbetet är på heltid, dagtid och tillsvidare. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Laddar...