Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sparbanken Lidköping söker privatrådgivare

Sparbanken Lidköping är en lokal bank vars överskott återinvesteras i lokalsamhället via sponsring och ekonomiskt stöd till olika projekt genom vår ägare, Sparbanksstiftelsen Lidköping.
Vi vill ge våra kunder den allra bästa hjälpen med att ta kloka och hållbara beslut om sin ekonomi. Vi erbjuder en personlig och engagerad bank som tillhandahåller moderna, konkurrenskraftiga tjänster. Vårt erbjudande innehåller de senaste digitala tjänsterna i mobilen, men också bankfack i källaren samt kontanter manuellt över disk – hos oss är nämligen alla kunder välkomna oavsett behov.
Allt vårt överskott kommer våra kunder tillgodo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor och företag i Lidköping. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt kan utvecklas, till nytta för dig som kund. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är du en viktig del i detta kretslopp.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som privatrådgivare arbetar du med rådgivning mot privatkundernas hela ekonomi, det vill säga betala, spara, försäkra samt låna.
Du arbetar på ett affärsmässigt och proaktivt sätt baserat på kundernas behov av tjänster, erbjudanden och produktlösningar. 
I tätt samarbete med specialister och samarbetspartners utvecklar du kundens hela affär på bästa möjliga sätt, där du även ansvarar för att kunden når en optimal digitaliseringsgrad. 
Vidare håller du dig uppdaterad om omvärlden, marknadens utveckling och övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidta eventuella aktiviteter. Du representerar också banken i externa sammanhang såsom kundträffar och andra externa möten.

Din profil
Vi tror att en ekonomisk utbildning motsvarande högskolenivå är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Du har erfarenhet av kundservice och bokade kundmöten. Tidigare erfarenheter inom bank är en stark merit, likaså om du har Swedsec rådgivarlicens och bolånelicens samt försäkringsdistributionsrätt LIV och SAK. 
Som person har du en stark inre drivkraft, är ansvarstagande och relationsbyggande. Du brinner för att överträffa kunders förväntningar och för att skapa affärer som gynnar både kund och bank. I rollen är det viktigt att kunna läsa av privatkundens totala behov, detta sker genom en nyfikenhet vilket bidrar till din personliga och professionella utveckling. Vidare är du utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. 

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.