Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sparbanken Lidköping söker lantbruksrådgivare

Sparbanken Lidköping är en lokal bank vars överskott återinvesteras i lokalsamhället via sponsring och ekonomiskt stöd till olika projekt genom vår ägare, Sparbanksstiftelsen Lidköping.
Vi vill ge våra kunder den allra bästa hjälpen med att ta kloka och hållbara beslut om sin ekonomi. Vi erbjuder en personlig och engagerad bank som tillhandahåller moderna, konkurrenskraftiga tjänster. Vårt erbjudande innehåller de senaste digitala tjänsterna i mobilen, men också bankfack i källaren samt kontanter manuellt över disk – hos oss är nämligen alla kunder välkomna oavsett behov.
Allt vårt överskott kommer våra kunder tillgodo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor och företag i Lidköping. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt kan utvecklas, till nytta för dig som kund. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är du en viktig del i detta kretslopp.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lantbruksrådgivare ingår du i ett team inom företagsavdelningen där du ger finansiell rådgivning och skräddarsyr lösningar för kunder inom skog- och lantbruk. 
Genom att skapa nätverk med specialister och samarbetspartners stödjer du kundens hela affär på bästa möjliga sätt, där du både utvecklar den befintliga kundbasen samt prospekterar nya kunder.
Du håller dig uppdaterad om omvärlden, marknadens utveckling och övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidta eventuella åtgärder.
Du representerar också banken i externa sammanhang så som kundträffar och andra externa möten

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning motsvarande högskolenivå inom ekonomi, gärna med agral inriktning, eller liknande erfarenhet inom området. Yrkeserfarenhet inom bank/finans eller liknande är ett krav.
Som person är du en ödmjuk och prestigelös lagspelare med hög social kompetens. Du drivs av att nå uppsatta mål och resultat tillsammans med dina kollegor. Du trivs med att nätverka och ser det som en självklar del av ditt jobb. Vidare har du lätt för att skapa relationer och bygga förtroende med kunder och kollegor.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.