Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

ROSÉN & CO MASKIN AKTIEBOLAG

Roséns söker teknisk projektledare

Under mer än 40 år har Roséns levererat virkeshanteringsutrustningar till Europeisk sågverksindustri. Roséns grundkoncept bygger på att lyssna, analysera och skapa tillsammans med våra kunder. Vi tillverkar flexibla byggnader och anläggningar, byggda på standardenheter och som enkelt anpassas efter de mest skiftande behov och önskemål som kunden har – allt på egen verkstad. 

Nu söker vi en teknisk projektledare som vill vara med på vår fortsatta resa framåt – kanske är det dig vi söker?

Läs mer på www.rosens.se

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk projektledare på Roséns erbjuds du en tjänst med en hög teknisk nivå där du får möjlighet att utvecklas i en internationell miljö. I ett nära samarbete med VD styr och leder du projekt från ax till limpa, både internt och ute hos kund i både Sverige och Europa. Tjänsten innebär stora kontaktytor och samordning med kunder, underleverantörer och samarbetspartners. Vidare deltar du också i konstruktionsavdelningens arbete, dels genom eget konstruktionsarbete men också genom att utveckla och uppnå önskade funktion i projekten. I rollen ingår också testkörning av maskiner inför leverans. 

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk utbildning i bagaget, gärna på ingenjörsnivå, samt några års arbetslivserfarenhet inom närliggande branscher och som nu är redo att ta nästa steg i karriären. Du har ett stort tekniskt intresse och kunskap inom motorer/transmissioner, pneumatik och hydraulik ses som meriterande. Du känner dig trygg i konstruktörsrollen och har tidigare erfarenhet av framförallt 2D CAD-ritningar i AutoCAD. Har du även erfarenhet av att arbeta i Inventor ser vi det som positivt. Du trivs med att arbeta i internationella miljöer och behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som är en driven, ambitiös lagledare och organisatör och som inte är rädd för att kavla upp ärmarna vid behov. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller [email protected] Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Ingenjör inom utveckling och testning till kund i Jönköping

Ingenjör inom utveckling och testning till kund i Jönköping

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft Sverige AB | Västernorrlands län, Sollefteå | Ingenjörsyrken

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft söker Resource Manager & Project Control

Statkraft Sverige AB | Stockholms län, Stockholm | Ingenjörsyrken

Projektledare till kund i Jönköping

Projektledare till kund i Jönköping

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken