Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup söker CNC-operatör till Lidköping

Nu söker vi på OnePartnerGroup Skaraborg en CNC-operatör för uppdrag hos kund i Lidköping. 

 
Arbetsuppgifter/Profil: 

Ditt arbete innebär i första hand att hantera maskinen genom att byta bit, starta den samt byta verktyg vid behov. 
Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med erfarenhet av omställningar och verktygsbyten, du bör ha erfarenhet inom programmering av maskin. Vi ser också att du som söker har några års arbetserfarenhet inom branschen.
Vi söker dig som är noggrann, driven och har ett stort tekniskt intresse. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Villkor:

– Start: Omgående
– Ort: Lidköping
– Omfattning: Visstidsanställning

Ansökan

Håller volymerna i sig finns möjlighet till anställning direkt på företaget.
Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroup Skaraborgs konsultverksamhet. Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvariga Julia Hillerström eller Kajsa Holm Bjerklinger. 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.