Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Industrielektriker sökes till företag i Lidköping!

Är du utbildad elektriker med industrivana? Då kan den här tjänsten vara helt rätt för dig!

Just nu söker vi en industrielektriker för uppdrag hos ett företag i Lidköping. Arbetet är förlagt under dagtid med varierande arbetsuppgifter. Vi är även intresserade av dig som är 2- eller 3-årsmontör!

Din profil: 
Vi söker dig som antingen är utbildad elektriker med flera års arbetserfarenhet, eller dig som är inne på ditt andra eller tredje lärlingsår. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha industrivana, vara samarbetsvillig och trivs med att arbeta i team. Du är framåt, pådrivande och har en god arbetsvilja. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift samt inneha B-körkort + tillgång till bil. Tjänsten innebär en anställning hos OnePartnerGroup Skaraborgs konsultverksamhet.

Ansökan
Vi kontaktar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Då vi inte tar emot ansökan via mail pga GDPR hänvisar vi dig till att alltid söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvariga Stina Bengtsson eller Evelyn Wiseby. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se