Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fazer Bageri AB

Fazer Bageri AB söker produktionsledare

Med fokus på matupplevelser gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter och vår konsument-riktade verksamhet i Norden, Baltikum och ytterligare till ca 40 olika länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2021 uppgick till 1,1 miljarder euro och antalet medarbetare till ca 8 000.
Northern Magic. Made Real.

Redo för ett välsmakande jobb? Nu söker vi en initiativrik och målinriktad produktionsledare som med ett coachande ledarskap drivs av att utveckla sina medarbetare och uppnå uppsatta mål. Här erbjuds du en ledande befattning där du tillsammans med skickliga kollegor utvecklar Fazer Bageri:s verksamhet. Vi tror att detta kan vara du! 

Läs mer om oss på www.fazer.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionsledare får du chansen att arbeta i en ledande roll med personalansvar inom en spännande processtillverkning. Tjänsten innefattar ledning och fördelning av arbetet för cirka 50 medarbetare där du ansvarar för produktionsplanering och optimering av produktionen för att säkerställa hög och jämn kvalité av företagets produkter. Du är en drivande part i verksamhetens förbättringsarbeten, utvecklar arbetssätt och bidrar till att testa och utveckla produkter i samråd produktutvecklingen. Vidare är du delaktig i att utveckla och förebygga arbetet inom områden såsom säkerhet, miljö, hygien och kvalitetsfrågor samt vidareutveckling av företagets kvalitetssystem. Rollen ingår i företagets ledningsgrupp och du rapporterar till platschef. 

Din profil
Vi tror att ett par års erfarenhet av ledarskap från tillverkande industri är en förutsättning för att lyckas i rollen, gärna ifrån livsmedelsindustrin eller övrig processindustri. Du har en gymnasial utbildningsbakgrund där eftergymnasial utbildning inom exempelvis produktionsteknik eller livsmedel är meriterande. Vi ser positivt på dina tidigare erfarenheter av LEAN och arbete med frågor som rör arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet. Du har goda kunskaper av Officepaketet och kommunicerar obehindrat i svenska i tal och skrift samt besitter goda kunskaper i engelska då detta är Fazers koncernspråk.

Som person tillämpar du ett coachande ledarskap där du genom ditt engagemang och kommunikativa förmåga samarbetar med dina medarbetare till fortsatt utveckling och framgång. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt, gillar att arbeta målorienterat samt har en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare har du ett gott ekonomiskt sinne och ett tydligt lösningsfokus. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där vi tillämpar provanställning på 6 månader. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic, 072-0030129.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. För den här tjänsten värdesätter vi en lokal förankring. 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2800 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Chef/Ledning

Vi söker platschef till logistikföretag

Vi söker platschef till logistikföretag

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Däckia söker platschef

Däckia söker platschef

Däckia Aktiebolag - Piteå | Norrbottens län, Piteå | Chef/Ledning

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Bevent-Rasch Produktion AB | Östergötlands län, Motala | Chef/Ledning

Utvecklingsansvarig vice VD till Träfrakt

Utvecklingsansvarig vice VD till Träfrakt

Träfrakt Götaland AB | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning