Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Facilette AB

Facilette söker produktionsmedarbetare!

Det framgångsrika familjeföretaget Facilette i Lidköping är en av Sveriges främsta tillverkare av bland annat varptrikåväv och quilt. Vi tillverkar textilier som används inom många olika branscher och produktområden. Nu söker vi en ny engagerad medarbetare!

Om tjänsten
Att arbeta som produktionsmedarbetare och trikåtekniker på Facilette innebär ett omväxlande och varierat arbete. Arbetsuppgifterna innefattar allt från maskinoperatörsarbete, maskinunderhåll, travers- och truckkörning till uppsättning av nytt material, övervakning och kvalitetskontroller. För att försäkra att du känner dig trygg i alla arbetsuppgifter inleds en sex månaders upplärning från och med din första arbetsdag hos oss. Arbetet är förlagt under dagtid måndag till fredag, 06:45-16:05. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, samt ha grundläggande engelskakunskaper. Det är även ett krav att du innehar B-körkort. Tjänsten innebär en direktanställning på Facilette. 

Din profil
Vi söker dig som är händig och praktiskt lagd, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och värdesätter att du är arbetsvillig med god förmåga att se helhetsbilden av ditt arbete. Eftersom arbetsuppgifterna varierar behöver du även vara flexibel och självgående med en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Du behöver kunna ha ett väl fungerande samarbete med våra 14 andra medarbetare genom att vara lyhörd, nyfiken och prestigelös. Truckkort är meriterande för tjänsten, men inte ett krav. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Facilette med det auktoriserade rekrytering- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup. Vid frågor eller för mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Stina Bengtsson på telefonnummer 072-377 51 87 eller [email protected]. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar över mejl eller telefon och hänvisar dig därför till att söka tjänsten via annonsen.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 2700 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom och närvaro på så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Facilette – ett familjeföretag med över 60 års erfarenhet av textilproduktion!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Montör till kund i Dalstorp

Montör till kund i Dalstorp

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Verkstadsarbetare till plastindustrin

Verkstadsarbetare till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Maskinoperatör till plastindustrin

Maskinoperatör till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Montör till plastindustrin

Montör till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion