Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Eurofins NSC söker finanscontroller

Eurofins är en av världens största laboratoriegrupper med cirka 50 000 anställda i över 50 länder och mer än 800 laboratorier över hela världen. I Sverige utför vi analyser på våra laboratorier i Lidköping, Jönköping, Uppsala, Kristianstad, Luleå och Linköping. Huvudkontoret är lokaliserat i Lidköping. Vi utgör det personliga och kompetenta alternativet och erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom olika områden – lantbruk, livsmedel och miljö. Inom våra specialistområden finns också analyser av bland annat bränsle, läkemedel, mjölk samt produkttestning. Tack vare vårt internationella nätverk av laboratorier kan vi erbjuda en mycket stor analysportfölj.

Läs mer på www.eurofins.se

Dina arbetsuppgifter
I rollen som finanscontroller arbetar du aktivt med månads-, kvartals- och årsrapportering till koncernen samt övriga intressenter. Du supportar finanschefen och verksamheten i redovisningsfrågor, är med och utvecklar rutiner och processer samt bistår i analyser, budget- och prognosarbete samt löpande frågor kring redovisning. Även övrigt förekommande arbetsuppgifter såsom cash management, årsredovisning, deklarationer med mera ingår i rollen. Vidare är du delaktig i interna finansiella projekt och förändringsprocesser, där du samarbetar och backar upp dina kollegor för att på så sätt uppnå goda resultat.
Du rapporterar till finanschefen och är placerad vid Eurofins svenska huvudkontor i Lidköping.

Din profil
Vi tror att en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning redovisning i kombination med ett par års erfarenhet av redovisning och/eller controlling är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du är van vid att hantera redovisningsfrågor samt ha många kontaktytor. Har du dessutom erfarenhet från arbete på redovisnings- eller revisionsbyrå är det meriterande. Goda kunskaper inom IT samt engelska är ett krav, där kunskaper inom bland annat Microsoft AX och IFRS är meriterande.

Som person är du en serviceinriktad, prestigelös lagspelare som trivs med ett varierande och ansvarsfullt arbete i en föränderlig, internationell miljö. Du är analytisk, har lätt för att skapa långsiktiga relationer samt har ett stort eget driv till att kunna påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt, där du känner dig trygg i att driva frågor framåt och ta beslut.

Tjänsten är på heltid, dagtid med start enligt överenskommelse. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 073-660 75 34, eller Monika Psag-Milicic, 072-003 01 29.
Då vi inte tar emot ansökningar via mail hänvisar vi dig att söka tjänsten via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.