Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Butiksmedarbetare sökes i Lidköping!

Är du en serviceinriktad och ansvarstagande person som drivs av att uppnå hög kundnöjdhet?

OnePartnerGroup Skaraborg söker nu efter en engagerad och framåtdrivande butiksmedarbetare till ett elföretag i centrala Lidköping!

Arbetsuppgifterna innefattar att som butiksmedarbetare arbeta med försäljning av kapitalvaror, armatur, el-material med mera, samt att vara behjälplig vid leveranser av kapitalvaror. Du behöver däremot inte ha arbetat med försäljning av liknande produkter sedan tidigare, utan alla bakgrunder inom försäljning är av intresse. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha någon slags tidigare erfarenhet av försäljning, service eller butiksarbete. Som person ser vi gärna att du är social, noggrann, serviceinriktad och nyfiken. Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift och ha en god social och kommunikativ förmåga. I den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är noggrann och strukturerad samt har ett intresse och nyfikenhet att lära. 

Mer om tjänsten

  • Tjänsten innebär en direktanställning på företaget.
  • Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
  • Arbetstiderna är förlagda under vardagar och dagtid, och ibland under några timmar på helger.

Ansökan
Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen att söka redan idag! Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tillsätter tjänsten omgående, med start från och med v.31 eller enligt överenskommelse. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Bengtsson på 0723775187 eller [email protected] Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller telefon så vi uppmuntrar dig till att söka tjänsten via denna annons. Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vilka är OnePartnerGroup?
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder.

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Rådgivande säljare till Bixia

Rådgivande säljare till Bixia

Bixia AB - Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Ramirent

Innesäljare till Ramirent

Ramirent AB - Stockholm Högdalen | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

ALF PETTERSSON AB | Västra Götalands län, Alingsås | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare med fokus på order och logistik

Innesäljare med fokus på order och logistik

OnePartnerGroup Jämtland | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 augusti. Skynda dig att söka!