Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Jool Capital Partner AB

Business Controller till Jool Group

Vill du ha ett spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter inom en framgångsrik koncern i stark tillväxt? Vi söker nu en Business Controller som kan stötta oss i vår fortsatta utveckling och expansion.

Dina arbetsuppgifter
Som Business Controller hos oss kommer ditt uppdrag att vara att främja en smidig, säker och innovativ ekonomisk styrning inom organisationen där du primärt bistår våra bolag Lessebo Paper, ESS-ENN Timber och Tibro Sågverk men även våra övriga portföljbolag med finansiella nyckeltal och analyser. Du kommer att vara en viktig länk mellan olika delar av företaget och rapportera direkt till vår ekonomichef. Då vi står inför ett byte av affärssystem ingår arbetet med att utveckla och effektivisera rutiner och arbetssätt genom bl.a. att automatisera och digitalisera processer.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Analysera resultat – identifiera orsaker till avvikelser samt driva förändringsarbete för att säkerställa måluppfyllelse och långsiktigt hållbara resultat för verksamheten
  • Delaktig i månadsbokslut och årsbokslut
  • Budget- och prognosarbete
  • Stötta koncernen med uppföljning av relevanta KPIer samt utveckling av dessa
  • Driva förbättringsarbete

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen som Business Controller hos oss bör du trivas med att arbeta nära verksamheten i en dynamisk koncern med högt affärsfokus. Du är nyfiken, proaktiv och flexibel och kan på så sätt möta verksamhetens skiftande behov. Du är analytiskt lagd och har en stark önskan och förmåga att förstå och att ta reda på fakta. Du har god förmåga att se helheten men kan också urskilja detaljer för att kunna sätta dessa i ett större perspektiv.

För att vara aktuell för tjänsten har du

  • En examen inom ekonomi, gärna som civilekonom eller med motsvarande utbildning.
  • Starka färdigheter i Excel och en djup förståelse för affärssystem.
  • Flytande kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Ditt erbjudande
På Jool Group trivs du i en miljö där samarbete och ömsesidig stöttning är i fokus. Du kommer att arbeta nära kollegor från olika delar av organisationen, och ditt arbete kommer att präglas av ett nära samarbete och kunskapsutbyte. Vi erbjuder också möjligheten att arbeta delvis på distans, vilket ger dig flexibilitet i ditt arbete.

Vill du vara med och forma framtidens arbete inom ekonomisk styrning och utveckling? Ansök nu och bli en del av Jool Groups resa mot nya höjder!

Ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval tillämpas. Detta är en direktanställning hos Jool Group som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Fransson på telefonnummer 070 149 70 60 eller via mail [email protected]

 

JOOL-gruppen är en familjeägd företagsgrupp med rötterna i den småländska industrin, vars främsta verksamhetsgrenar finns inom trä- och pappersindustri samt finansiella tjänster. Vår passion är entreprenörskapet, såväl vårt eget som andras. Vi är aktiva och långsiktiga ägare som tror på att utveckla företag genom en kombination av sunt förnuft och entreprenörsanda.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

ONEPARTNERGROUP SYDOST AB | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Skandinaviska områdesskydd | Stockholms län, Haninge | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Teknikprodukter AB - Huskvarna | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

UW-ELAST | Västra Götalands län, Mariestad | Ekonomi/redovisning/inköp